Учасник Нацвідбору на Євробачення-2023 розчулив грою на скрипці на териконах Донбасу

21 февраля 2024

Учасник Нацвідбору на Євробачення-2023 Мойсей Бондаренко, що від початку повномасштабного вторгнення служить у ЗСУ, розчулив мережу новим відео. У ролику 24-річний скрипаль проникливо грає композицію "Everybody knows", що перекладається, як "Усі знають" .

Хітовий трек у виконанні військовослужбовця залунав по-новому. Зокрема через картинку: Бондаренко грає на скрипці посеред засніжених донбаських териконів. Відео музикант виклав на своїй Instagram-сторінці.

У коментарях емоціями поділилися не тільки українці, а й іноземці:

"Так, ВСІ ЗНАЮТЬ.... та мало хто хоч щось робить... прокинься, плането! Мойсей, Ви як завжди неймовірний! Бережіть себе, янгола охоронця Вам за спину!!!"

"Як красиво і як боляче".

"Аж до мурашок. Бережіть себе для майбутніх виступів".

"Дякую за вашу небесно-прекрасну музику, яка дарує мені спокій".

"Так пронизливо і сердечно!".

Нагадаємо, Мойсей Бондаренко брав участь у Національному відборі на пісенний конкурс Євробачення-2023. Там він виконав авторську композицію "I'm Not Alone". Однак шанс представляти Україну на міжнародній арені отримав гурт TVORCHI з піснею "Heart of Steel".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як лідер культового гурту U2 Боно на концерті в Лас-Вегасі закликав США допомагати Україні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бассейн как элемент комфорта: основные компоненты 24 октября 2024

Установка и обслуживание бассейна — это процесс, который требует тщательного планирования и подбора качественного оборудования. Для создания полноценной системы необходим комплекс решений, который включает в себя фильтрацию, обогрев, дезинфекцию и другие элементы

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше