Пропагандисти підставили Ксенію Мішину з вибухами в її рідному Севастополі

26 июня 2024

Українська акторка та ведуча Ксенія Мішина відповіла пропагандистам, які підставили її. Анонімні російські пабліки поширили фейк, нібито зірка зраділа вибухам 23 червня у рідному Севастополі, наразі окупованому російськими терористами.

Telegram-канали сумнівної репутації заявили, що Мішина "познущалася" над жителями Криму, використавши як доказ недостовірний скриншот. На актрису полився хейт, тому вона – чомусь російською мовою – виправдалася перед жителями Севастополя та звернулася до пропагандистів.

"Ніяких stories я не робила. Це повна х**ня з боку місцевих каналів. Ніколи та за жодних умов я не не радітиму смертям людей. Фотошоп і заказуха", – написала актриса.

У дописі йшлося про те, що Мішина, котра начебто живе в Варшаві, насміхається над "потерпілими після обстрілу на пляжі в Севастополі".

Артистка наголосила, що не живе в Польщі, але й в Україні її зараз немає. Вона показала пропагандистам непристойний жест під час поїздки до Нью-Йорку, США.

Нагадаємо, потужні вибухи жителі Севастополя почули близько опівдня 23 червня. Окупанти поскаржилися на атаку ракетами ATACMS і повідомили про роботу російської ППО, а очевидці заявили про приліт і подальшу пожежу в районі Севастопольської бухти.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Севастополі за 1-2 км від військового аеродрому Бельбек розташовані громадські пляжі. Окупанти злітають звідти бомбардувати Україну і водночас прикриваються місцевими жителями.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аль Пачіно засвітився на дні народження своєї молодшої на 54 роки пасії 28 сентября 2024

Нур Альфаллах та Аль Пачіно виховують спільну дитину

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше