"Пташка" з "Азовсталі" розповіла, що в неї трапилося горе

1 декабря 2022

Хоробра захисниця "Азовсталі" Катерина Поліщук, відома за позивним "Пташка", розповіла, що в її родині трапилося горе. Парамедикиня попередила, що кілька днів не з'являтиметься в блозі, та попросила їй не писати.

Деталі трагедії Катерина Поліщук не озвучила, проте пообіцяла звернутися, якщо їй потрібна буде допомога. Відповідне повідомлення з'явилося в її Instagram-stories.

"Пташка" попросила вибачення в усіх підписників, яким цікаво спостерігати за її життям, за те, що кілька днів буде відсутня в медіапросторі. Вона пояснила, що таке рішення пов'язане з горем у родині.

"На кілька днів я покидаю ефір. Прошу вибачити всіх, хто слідкує за мною та любить мій контент. Допомога не потрібна, хіба з логістикою, але я напишу, якщо що. В мене сталось горе, і мені потрібно побути з рідними і підтримати їх", – йдеться в повідомленні.

Катерина Поліщук попросила не дошкуляти їй запитаннями, але завчасно подякувала за підтримку. Повідомлення від підписників захисниці "Азовсталі" зараз не потрібні.

Як писав OBOZREVATEL раніше, Катерина Поліщук відповіла, чи планує співати на великій сцені. Героїня виступила в фіналі вокального конкурсу "Голос країни", після чого усвідомила, що шоу-бізнес – не її стихія.

Нагадаємо: 20 листопада у київському метро на станції "Майдан Незалежності" виконавиця заспівала перед зірковими тренерами і глядачами колискову "Спи, маленький козаче".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, хто зі знаменитостей прийшов на поклін до Путіна 7 мая 2024

Кабаєва і "цирк з конями". Хто зі знаменитостей прийшов на поклін до Путіна Окрім російських відомих осіб, помітили й американського актора та кінопродюсера Стівена Сігала

Дружина Тігіпка поділилася плюсами вагітності. Фото 7 мая 2024

39-річна дружина 64-річного банкіра Сергія Тігіпка, Алла Зіневич, яка має народити йому 4-ту спільну дитину, поділилася позитивними моментами своєї вагітності.

Фахівці відповіли, чи знижують банани артеріальний тиск і скільки їх можна їсти на день 7 мая 2024

Банани містять калій, який допомагає налагодити належну роботу серцево-судинної системи.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше