Путініст "Птаха" заявив, що інсценував обстріл, щоб потролити українських артистів

10 марта 2023

Відомий російський репер та прихильник режиму Кремля "Птаха" (справжнє ім'я – Давид Нурієв) після попадання під обстріл на Донеччині вийшов на зв'язок. Як заявила його піар-директорка, із путіністом все добре, адже він просто хотів потролити українських зірок.

Про це пишуть РосЗМІ. На Донбас Нурієв вирушив близько тижня тому, нібито із "гуманітарною місією". Він хотів дати концерт для окупантів та зібрати матеріали для нових композицій. Однак учора в мережі поширилося відео з фронту, на якому видно реп-виконавця у бронежилеті та касці, а за кадром чути звуки пострілів.

Як виявилося, "Птаха" вирішив познущатися з українських артистів, знявши фейкове відео про обстріл. За словами його піарниці Марини Євстіфєєвої, росіянин разом зі своїм другом "Андрієм 3022" розіграли українських зірок-солдатів, "які показово роблять фото/відео на передовій". Помічниця зазначила, жарт вийшов з-під контролю.

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, 41-річний репер не постраждав і вже вирушає додому до Москви. Однак його представник розповів, що "Птаха" змусив неабияк понервувати шанувальників, оскільки на ролику видно, що він потрапляє під обстріл і втрачає телефон.

Затятий фанат президента РФ ще до повномасштабного вторгнення позитивно висловлювався щодо анексії Криму і говорив, що його країна має повернути під свій контроль усі території колишнього СРСР. Після 24 лютого 2022 року він записав кілька треків на підтримку війни.

Нещодавно OBOZREVATEL розповідав, що "Птаха" поскаржився на мобілізацію в Російській Федерації. Артист розповів, що чоловіків заганяють у військкомат "як баранів на забій". Він також додав, що про примусову мобілізацію "усі знають", але ніхто з цим не розуміється. Щоб дізнатися всі подробиці – переходьте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Linux-вірус Perfctl заразив з 2021 року тисячі серверів і потай майнить на них криптовалюту 6 октября 2024

Linux-вірус Perfctl заразив з 2021 року тисячі серверів і потай майнить на них криптовалюту

Названо п'ять автоматичних функцій в авто, на які не варто покладатися повністю 5 октября 2024

Названо п'ять автоматичних функцій в авто, на які не варто покладатися повністю

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше