Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова

4 октября 2024

Олексій Залевський, відомий український дизайнер та режисер, припустив, чому російський диктатор Володимир Путін розпочав війну. Митець вважає, що є особистості, які прагнуть увійти в історію та залишити свій відбиток на планеті.

"І деякі бачать це в своїх дітях, деякі в своїй творчості, деякі у війнах чи в інших проявах, – поділився Залевський в інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну. – У 2014-му році я усіх своїх друзів питав, чим керується Путін. І я вважаю, що єдине, чому він почав цю війну, тільки з нудьги".

На думку режисера, з настанням миру слід стерти усі згадки про очільника Кремля з обличчя землі, щоб жодна людина про нього не згадувала. "Так, щоб не було візуала, розумієте? Бо візуал – це дуже така сильна форма, вона все одно працює для людей. Будь-яку людину спитайте, який вигляд має Гітлер. Тут же це такий бренд. І тому я не хочу, щоб Путін став брендом", – пояснив Залевський.

У розмові дизайнер також зізнався, за якими політичними діячами йому цікаво стежити. "Десь років 5-6 тому я почав дивитись Невзорова", – розповів гість, зазначивши, що бачить схожість між собою та блогером, попри розбіжності у релігійних та соціальних поглядах. Знаменитість додав, що ніколи не був знайомий з росіянином особисто.

Крім того, Залевський не приховує своєї цікавості до ексрадника ОП Олексія Арестовича, називаючи аналітика "ризиковим чуваком". "Тобто він сам себе підняв, сам себе втопив, сам себе витяг, сам себе закопав, сам себе виправдав, – зазначив зірка. – Скажімо так, це цікавий персонаж для мене".

Раніше OBOZ.UA писав про те, як українка Анна Петренко, яку виключили з фестивалю в Італії через суддю-росіянина, розповіла про свій хитрий план і реакцію Нікуліна. Ексклюзив – читайте тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, які прізвиська внуки королеви Камілли дали Чарльзу ІІІ та бабусі 4 октября 2024

Стало відомо, які прізвиська внуки королеви Камілли дали Чарльзу ІІІ та бабусі Діти обожнюють проводити час з монархами

Німеччина запроваджує жорсткі вимоги для одержувачів соцдопомоги 4 октября 2024

Реформа, зокрема, передбачає, що одержувачам соцдопомоги, котрі без поважної причини відмовляються від запропонованої роботи або навчання, протягом трьох місяців на 30% скоротять розмір виплат.

BBC через помилку ведучої скасувала інтерв'ю Бориса Джонсона 4 октября 2024

Журналістка випадково надіслала колишньому британському прем'єр-міністру нотатки про підготовку до цієї розмови.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше