Путін стверджує, що зросла кількість охочих воювати за контрактом

12 августа 2024

Російський диктатор Володимир Путін заявив про збільшення кількості росіян, які прагнуть підписати контракт із Міноборони Росії, пише російська пропагандистська агенція Інтерфакс.

"Кількість охочих укласти контракти з міністерством оборони в останні дні збільшилася", - сказав Путін під час оперативної наради із силовиками щодо ситуації в Курській області.

Він зазначив, що останні події на російсько-українському кордоні, і насамперед у Курській області, призвели до "піднесення морального духу росіян, прагнення допомогти мешканцям прикордонних регіонів, які потрапили в біду".

Нагадаємо, Росія визнала, що українські війська просунулися вглиб її території щонайменше на 30 км. Це стало найглибшим і найзначнішим просуванням України з часу контрнаступу восени 2022 року.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кемерон зніме новий фільм про атомну бомбу 21 сентября 2024

Повторить успіх "Аватара"? Кемерон зніме новий фільм про атомну бомбу Режисер неодноразово доводив, що його фільми - це завжди більше, ніж просто кіно

Ахат у червоній сітці потішила прихильників новою порцією кадрів 21 сентября 2024

58-річна скрипалька та співачка Асія Ахат потішила прихильників новою порцією кадрів.

Помер актор "Ліги сміху" Юрій Рябченко 21 сентября 2024

Комік грав у команді "Ніколь Кідман".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше