Путін знайшов виправдання застосуванню ядерної зброї - ISW

23 июня 2024

Російський диктатор Володимир Путін продовжує використовувати ядерні погрози в межах своєї інформаційної кампанії, що нібито має "перешкодити" подальшій підтримці України з боку Заходу. Про це мовиться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Під час виступу перед російськими офіцерами 21 червня Путін заявив, що Росія планує й надалі розвивати свою ядерну тріаду як "гарантію стратегічного стримування" і підтримувати баланс сил у світі", - зазначили аналітики.

Путін під час пресконференції у В'єтнамі 20 червня заявив, що Росія розглядає можливість "зниження порогу" застосування ядерної зброї в російській ядерній доктрині та що можлива майбутня стратегічна поразка російських військ на полі бою в Україні призведе до "кінця війни".

"Путін, можливо, помилково прирівняв поразку Росії в Україні до екзистенціальної загрози російській державі, щоб послатися на "винятковий випадок", у якому наявна російська ядерна доктрина допускає використання ядерної зброї", - припускають в ISW.

Аналітики підкреслюють, що ядерні загрози є ключовим аспектом здатності Росії маніпулювати іноземними особами, які приймають рішення. Малоймовірно, що вона призведе до фактичної ядерної ескалації.

Раніше ми писали, що Путін домовився про "стратегічне партнерство" з КНДР. Кім Чен Ин висловив повну підтримку війни Росії в Україні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Німецький стиліст передав росіянам послання з київського бомбосховища 28 сентября 2024

"Росіє, ми ніколи не пробачимо": німецький стиліст передав росіянам послання з київського бомбосховища Дизайнеру довелося спуститися в укриття через повітряну тривогу

У РФ заявили про атаку дронів та пожежу у Ростовській області 27 сентября 2024

Пожежа в районі міста Новошахтинськ була досить сильною, вона спалахнула в мікрорайоні Нова Соколовка біля ЛЕП.

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 роціРежисер розкрив своє ставлення до президентаЛюди 27 сентября 2024

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 році Режисер розкрив своє ставлення до президента

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше