Ріанна, яка 8 років не давала концертів, виступила на "весіллі століття" найбагатшої людини Азії за шокуючу суму

4 марта 2024

В Індії з першого по третє березня тривають передвесільні святкування сина найбагатшої людини Азії Ананта Амбані та його нареченої-доньки мільярдера Радхіки Мерчант. В один із днів перед запрошеними гостями, яких було понад 1000 людей, виступила культова Ріанна. Співачка вже 8 років не дає концерти, а тут потішила народ 90-хвилинним сетом із власних хітів. І це не дивно, адже за півтори години перебування на сцені зірці заплатили 6,3 мільйонів доларів (241 млн гривень).

Про шокуючу суму, яку заплатили РіРі, пише, зокрема, Daily Mail. Відео з виступу зірки на "весіллі століття" активно розповсюджують у мережі.

Ріанна виконала 19 пісень, серед яких її найбільш знакові хіти. Мова про треки B*** Better Have My Money, Work, All Of The Lights, We Found Love і, звісно, культовий сингл Diamonds.

Артистка, яка у серпні 2023-го вдруге стала мамою, з’явилася на сцені вперше після виступу на Супербоулі, де вона, власне, і оголосила про другу вагітність. Тож кожне шоу Ріанни через їхню рідкість стають вкрай обговорюваними у мережі.

36-річна зірка взагалі натякнула журналістам про плани повернутися на сцену. Зокрема, спілкуючись із репортерами в аеропорту вже перед вильотом, вона зазначила: "Я люблю Індію. Шоу було найкращим. Я не брала участі в справжньому шоу вже вісім років. Тому я хочу повернутися".

А виступаючи перед світовими технологічними босами й магнатами індустрії, зі сцени Ріанна промовила: "Завдяки сім'ї Амбані я тут сьогодні ввечері на честь Ананта і Радики. Дякую, що запросили мене сюди. Хай благословить Бог ваш союз. Я бажаю вам усього найкращого. Вітаємо!"

Зауважимо, що станом на 2024 рік статки батька нареченого – найбагатшої людини Азії Мукеша Амбані – оцінюють у 117 мільярдів доларів. Триденна передвесільна вечірка, як зазначає джерело, обійшлася батькам наречених у 150 мільйонів доларів. Саме ж весілля заплановане на літо цього року.

Стосовно Ріанни також варто додати, що не всі користувачі мережі із захватом зустріли її появу на сцені. Проаналізувавши відео з передвесільних святкувань, вони дійшли висновку, що співачка "не відпрацювала" свій багатомільйонний гонорар. До речі, у ЗМІ припускають, що сума в шість мільйонів – це лише офіційна цифра, а насправді ж родині наречених концерт від Ріанни з урахуванням перельотів і її проживання в готелі обійшовся в рази більше.

Тим часом скептики критикують зірку за її "ліниве" та "тьмяне" шоу. Вони пишуть, що їх дратує те, як Ріанна "навіть не намагається співати під фонограму непомітно". "Я завжди казав, що вона неймовірно лінива виконавиця... Вона ніколи не витрачала час на поліпшення своїх виступів", – залишив один із хейтерів.

Раніше OBOZ.UA більш детально описував план весілля Ананта Амбані та Радхіки Мерчант. Щоб прогодувати тисячу гостей, парі довелося найняти 21-го шеф-кухаря, які виготовлять аж 2500 страв японської, мексиканської та тайської кухні. Відомо, щосеред запрошених VIP-гостей є засновник Microsoft Білл Гейтс, засновник Facebook Марк Цукерберг і колишня перша леді Гілларі Клінтон. Вони отримали запрошення із девʼятьма сторінками дрескоду.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Радбез ООН підтримав Гутерреша на тлі демаршу Ізраїлю 4 октября 2024

Небажання Єрусалима взаємодіяти з генсеком назвали "контрпродуктивним". Відповідну заяву схвалили усі 15 країн, представлених у Радбезі.

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун відгуляла помпезне весілля з сином Бон Джові. Фото 4 октября 2024

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун та 22-річний син рокера Джона Бон Джові Джейк через чотири місяці після таємного весілля у США влаштували гучне святкування в італійській Тоскані.

Дієтологи назвали десерти, які не шкодять фігурі: їх можна легко приготувати вдома 4 октября 2024

Ці низькокалорійні солодощі можна їсти кожного дня, навіть на дієті.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше