86-річна Ада Роговцева повернулась на велику сцену і присвятила виставу загиблому актору Паші Лі

6 июля 2024

Знаменита 86-річна українська акторка Ада Роговцева феєрично повернулася на велику сцену, зігравши головну роль у виставі "Будьте як вдома". Передпоказ відбувся 4 липня. Зал зустрів акторів шаленими оплесками, а серед глядачів була мама артиста Паші Лі, який загинув від рук росіян.

Актори пообіцяли, що ця вистава щоразу буде присвячена українцю, який героїчно рятував співгромадян у Київській області. Фото та відео з заходу зʼявилися в соцмережах.

Компанію Аді Роговцевій на сцені склав актор Ахтем Сеітаблаєв, з яким вони не лише грали, а й танцювали. Також шоу для глядачів допомагали творити Галина Корнеева, Ольга Атанасова, Світлана Орліченко, Влад Нікітюк та дебютанти Адель Атанасова і Матвій Скляренко.

Фанати писали, що не могли стримати сліз, а 86-річна акторка просила кожного не забувати донатити воїнам.

Виставу можна було подивитися за донат у розмірі 600 гривень. Благодійне шоу пройшло успішно, хоч артистка й зізналася, що хвилювалася.

"Зараз у залі мама Паші. Давайте подякуємо їй за Пашу. Ця вистава завжди буде присвячена йому", – пролунало зі сцени, коли всі глядачі стояли та аплодували жертві героя.

"Будьте як вдома" не грали на сцені від початку повномасштабної війни. Паша Лі до 2022 року грав у виставі одну з головних ролей.

Раніше OBOZ.UA писав, що Ада Роговцева пригадала свою поїздку в Авдіївку Донецької області пʼятирічної давнини. Нині місто знаходиться під щоденними терористичними обстрілами.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дженніфер Еністон замилувала появою на телешоу у компанії волохатого улюбленця. Фото 5 октября 2024

Актриса Дженніфер Еністон відома своєю любов’ю до тварин. У зірки самої є кілька собак, одна з яких нещодавно дебютувала в ефірі американського телешоу.

Масштабна повінь в Боснії і Герцеговині: загинуло 14 людей 5 октября 2024

Рятувальні служби у містах Ябланиця і Киселяк поінформували, що вночі у місцевих жителів зникла електроенергія та мобільний зв’язок.

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше