П'ятнадцятирічна дочка Кошового оскандалилася через російську музику і нахамила підписникам

21 апреля 2023

15-річна дочка відомого коміка Євгена Кошового Варвара потрапила в скандал через використання треків російських співаків на своїй сторінці. Українці зробили зауваження школярці, в відповідь на які вона їм нахамила і подекуди обмежила можливість залишати повідомлення.

Ролики зʼявилися в TikTok Варвари Кошової. Як стверджують в коментарях її підписники, це вже друга сторінка дівчини, оскільки першу заблокували (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Відео вона знімає під іноземні та російські треки. Серед російських виконавців, яких, вочевидь, любить слухати дочка відомого гумориста: Монеточка, Ooes, Boulevard Depo, Face та OG Buda. Дехто з них засудив війну в Україні та переїхав з РФ. Саме цим в коментарях фанати Кошової апелюють в відповідь на зауваження про просування культури країни-агресора.

Сама школярка тільки раз відповіла на критику щодо російської музики. "Ти померла?" – написала авторка роликів.

Коли повідомлень з хейтом стало багато, вона обмежила можливість коментувати деякі відео з російськими звуками. Проте OBOZREVATEL вдалося заскринити їх перед раптовим зникненням.

Варто зауважити, що після повномасштабного вторгнення Євген Кошовий у публічному просторі спілкується українською мовою. Як можна помітити, його дочка продовжує вести соцмережі російською мовою.

Раніше OBOZREVATEL писав, що "холостяк" Алекс Топольський, який живе на Балі і періодично публікує патріотичні заяви, оскандалився через російський трек. Докладніше про це – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше