Шістнадцятирічна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта поголила голову

29 декабря 2022

16-річна донька голлівудських зірок Анджеліни Джолі та Бреда Пітта на ім'я Шайло Нувель заскочили під час візиту до крамниці. Школярка, як з'ясувалося, кардинально змінила образ і поголила голову.

Шайло з короткою зачіскою застали, коли вона виходила з авто. На підлітку було велике худі та короткі шорти. Фото розмістили в Instagram WHOOPSEE (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Варто зауважити, що Шайло з дитинства стверджувала, що почувається хлопцем у тілі дівчинки, тому планувала змінити стать. Відомо, що школярка проходила гормональну терапію, щоб блокувати процеси жіночого дозрівання.

Згодом Шайло попросила називати її Джоном. Образ дочки Джолі та Пітта до 2019 року дійсно не відрізнявся від хлопчачого – вона носила коротку зачіску та одяг з чоловічих колекцій.

Проте після 2019 року, ймовіно, думка Шайло змінилася. Її не раз бачили на червоній доріжці в сукні та з жіночними зачісками. Вочевидь, підлітку знову стало некомфортно з довгим волоссям.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Анджеліна Джолі підспівувала на концерті італійського рок-гурту Måneskin, під час якого учасники колективу послали президента РФ Володимира Путіна. Акторка танцювала разом з донькою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

Названо 14 простих способів, які допоможуть чхнути 18 мая 2024

14 простих способів, які допоможуть чхнути

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше