80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва

1 октября 2024

80-річна Чой Сун Хва стала фіналісткою цьогорічного змагання "Міс Всесвіт Корея" і може увійти в історію як найстарша учасниця міжнародного конкурсу краси. Жінка боротиметься за можливість представити свою країну на "Miss Universe 2024" в Мексиці з 31 суперницею, більшість з яких значно молодші за неї.

Як повідомляє видання CNN, протягом всього існування заходу організатори вводили жорсткі вікові обмеження, що дозволяли брати участь дівчатам від 18 до 28 років. Проте в 2024-му ситуація змінилася, оскільки зросла кількість запитів на модернізацію конкурсу.

"Я хочу приголомшити світ, типу: "Як 80-річна жінка така здорова? Як вона підтримувала це тіло? Яка ваша дієта?" Коли ви старієте, ви набираєте вагу. Тож я хочу показати, що ми можемо бути здоровими, навіть коли старіємо", – зазначила 80-річна фіналістка.

За словами Чой Сун Хва, її модельна кар'єра розпочалася доволі пізно. Після виходу на пенсію жінці довелося зіткнутися із сильними фінансовими труднощами, через які вона пішла працювати доглядальницею в лікарню. Вона зізналася, що саме там наважилася піти у сферу моди.

"Одна з моїх пацієнток сказала мені спробувати себе в модельному бізнесі. Я думала, що це нісенітниця. Але в той же час вона розбудила мою давню мрію стати моделлю, носити гарний одяг і брати участь у фотосесіях. Тому я сказала: "Так, я мріяла про це раніше, я повинна спробувати" – поділилася кореянка.

У 72 роки Чой Сун Хва почала відвідувати заняття у модельній академії. Згодом вона підписала контракт з одним із популярних агентств, а у 2018 році дебютувала на тижні моди в Сеулі.

"Мати красивий зовнішній вигляд важливо, але мені здається, що вам також потрібно мати внутрішній спокій та поважати інших. Крім того, ви повинні мислити позитивно. Сьогодні так багато людей налаштовані негативно", – поділилася жінка своїм баченням справжньої краси.

Раніше OBOZ.UA розповів, що "Міс Всесвіт Україна 2024" зізналася, як готується до можливих провокацій росіян на конкурсі краси.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше