18-річна Маша Полякова зізналася, скільки заробляє

13 февраля 2024

Донька відомої української співачки Олі Полякової, блогерка Маша Полякова розкрила суму свого доходу за місяць. За словами дівчини, якій у березні виповниться 19 років, наразі вона забезпечує себе сама.

Про це інфлюенсерка розповіла в бліцінтерв'ю Люкс ФМ. Полякова зізналася, що найбільше заробляє на соцмережі TikTok.

За словами блогерки, батьки не дають їй гроші. "У нас немає такого, щоб мені давали гроші, тому що я працюю, – зазначила вона. – Я блогер, в мене багато зараз реклами у TikTok, в Instagram".

На момент написання новини Маша Полякова має 177 тисяч підписників в Instagram та понад 360 тисяч – у TikTok. Найбільший дохід все ж приносить відеоплатформа TikTok. Завдяки блогерству Полякова заробляє близько 100 тисяч гривень на місяць.

Блогерка також розповіла, що має одну звичку, яка з'явилася під час повномасштабної війни. Усі гроші юна зірка зберігає на карті, однак у гаманці інфлюенсерки завжди мають бути 100 доларів.

"Зараз війна, ніхто не знає, що може статися, – пояснила вона. – На всяк випадок, ці гроші я нікуди не витрачаю, вони просто лежать. Якби щось сталося, ти б міг кудись поїхати, зняти собі якийсь готель".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як донька Полякової спантеличила фото із загадковим хлопцем, натякнувши на нові стосунки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мішель Андраде в червоному купальнику опинилася на пляжі Барселони в компанії "Холостяка" Терена 26 июля 2024

Співачка болівійського походження Мішель Андраде з'їздила до Барселони у компанії майбутнього "Холостяка", ветерана Олександра "Терена" Будька.

Шарліз Терон показала паризький шик, а Сальма Гаєк – спортивний костюм: найстильніші образи зірок на Олімпіаді-2024 26 июля 2024

Шарліз Терон показала паризький шик, а Сальма Гаєк – спортивний костюм: найстильніші образи зірок на Олімпіаді-2024. Фото До Франції злетілися знаменитості з різних куточків світу

Как выбрать надежное СТО? 26 июля 2024

Техническое обслуживание и ремонт современных автомобилей – это сложная работа, которая требует не только опыта и квалификации, но и наличия инновационного оборудования последнего поколения

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 пологовий  
7 пологовий

Отзывов: 1

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше