51-річна Пелтроу попозувала у епатажних луках для журналу Cultured

25 апреля 2024

Американська акторка, бізнеследі та інфлуенсерка Гвінет Пелтроу попозувала у зухвалих луках для журналу Cultured.

Для обкладинки 51-річна дружина продюсера Бреда Фолчака вбралася в червоний купальник Araks та шкірянку від Bottega Veneta.

Гвінет Пелтроу стала героїнею глянцю

Фото з Instagram та сайту Cultured

Також вона приміряла ніжно-рожеву максісукню від Alaïa та декольтовану золоту - від Miu Miu.

Зірка попозувала в ефектних луках

У інтерв'ю Гвінет зізналася, що не дуже розуміє сучасну попкультуру, особливо TikTok і меми. Акторка постійно просить дітей, 19-річну Еппл та 18-річного Мозеса, щоби вони їй їх роз'яснювали. Сучасне телебачення, на думку зірки, перебуває "в сумному стані". Щоправда, серіал "Справжній детектив" їй сподобався.

Гвінет не приховує, що досі "тренується" приймати вікові зміни, які помічає в дзеркалі

"Мені би хотілося, щоби відбувалося повернення до себе. Не в нарцисичному сенсі, але кожен весь час отримує такий шквал усього ззовні, що, гадаю, люди стають від'єднаними від самих себе. У культурі присутнє багато анестезуючого. Людям не хочеться відчувати біль чи дискомфорт, що, на жаль, є частиною бутності людиною. В мене таке відчуття, ніби всіх зараз тягають на повідці культури - на всіх цих "як має бути". Мені би хотілося повернення до справді повноцінного внутрішнього життя", - поділилася Пелтроу.

На Пелтроу кардиган від її бренду G. Lebel by Goop

Восени акторка готується стати матусею, чиє гніздо спорожніло: її син від лідера Coldplay Кріса Мартіна вирушить у коледж.

У акторки чудові стосунки і з ексчоловіком, і з його нареченою Дакотою Джонсон

"На щастя, я спілкуюся з дочкою багато разів на день і впевнена, що з Мозесом буде так само. Але поки що, до вересня, в мене є син, щоби пояснювати, що означають усі ці божевільні штуки, які з'являються",- констатувала Гвінет.

Як відомо, Гвінет і Бред одружилися в 2018-му та якийсь час мешкали нарізно, проводячи разом лише кілька ночей на тиждень. Пара одразу домовилася, що спільних дітей вони не заводитимуть, а зосередяться на тому, щоби делікатно поєднати свої сім'ї, адже обоє мають нащадків від попередніх шлюбів.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві затримали зловмисника, який видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених 4 мая 2024

Видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених: у Києві затримали зловмисника. Фото Підозрюваному загрожує до 8 років тюрми

Бреда Пітта з дівчиною та собакою підловили під час романтичної прогулянки пляжем. Відео 4 мая 2024

Американський актор Бред Пітт та його кохана Інес де Рамон, які, подейкують, уже кілька місяців мешкають під одним дахом, потрапили в об'єктиви папараці під час прогулянки.

Вимагав $3 тис. за "бронювання" місця для поховання: у Києві судитимуть доглядача Жулянського кладовища 4 мая 2024

Вимагав $3 тис. за "бронювання" місця для поховання: у Києві судитимуть доглядача Жулянського кладовища. Фото "Бізнесмену" загрожує до чотирьох років позбавлення волі

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше