16-річна спадкоємиця мільярдера-співзасновника Slack зникла безвісти: дівчина може перебувати в одному з найзлочинніших міст США

27 апреля 2024

Дочка двох найвідоміших підприємців Кремнієвої долини, співзасновника месенджера Slack Стюарта Баттерфілда та засновниці фотогостингу Flickr Катерини Фейк – 16-річна Мінт Баттерфілд – зникла з будинку своєї матері. Її розшукують в одному з найзлочинніших рійонів США –Тендерлойн у Сан-Франциско.

Журналісти Daily Mail описують це місце як "район, який є синонімом розгулу злочинності та проблем з безхатьками". Наразі незрозуміло, викрали її чи підліток самостійно ухвалила рішення про втечу з дому.

"Проблемна" дитина, як її охарактеризували, у минулому була помічена за вживанням психотропів. Вона навчається у приватній школі-інтернаті у долині Напа, тож незрозуміло, як дівчина могла потрапити до небезпечного міста.

Офіс шерифа округу Марін у вівторок розмістив оголошення про зникнення з фотографією. Повідомляється, що востаннє Мінт бачили в неділю ввечері близько 22:00 години у Болінасі. На ній був чорний світшот, фланелеві піжамні штани та чорні черевики.

Ймовірно, Мінт мала із собою сіру валізу, що може свідчити про її намір втекти з дому. Батьки дівчини розлучені. Пізніше поліції повідомили, що бачили дівчинку в районі Тендерлойн, що за 30 миль від Болінаса.

За оцінками Forbes на даний момент особисті статки батька зниклої дівчини становлять 1,6 мільярда доларів. Проте наразі жодних повідомлень про викрадення чи шантаж правоохоронці не отримували.

Раніше OBOZ.UA писав, що у Китаї 31-річна співачка померла під час концерту в будинку для людей похилого віку. Вона перечепилася і вдарилася головою.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ школярі розмалювали портрети вбитих на війні в Україні 9 мая 2024

Учні середньої школи №14 в Уфі намалювали на фотографіях убитих випускників свастики на місці погонів, а також вуса Гітлера.

Соратник Орбана розкритикував РФ та позицію Будапешта щодо війни в Україні 9 мая 2024

Депутат заявив, що якби Угорщина не була в НАТО, то можливо вона б разом з Україною захищалася від Росії.

Біля памʼятника радянським солдатам у Польщі розлили кров і розклали кістки 9 мая 2024

Посол Росії традиційно 9 травня кладе квіти до памʼятника радянським солдатам як символу перемоги над фашизмом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше