6-річний син Наталки Денисенко опинився в епіцентрі ракетної атаки Росії на Чернігів

17 апреля 2024

Відома українська акторка Наталка Денисенко розповіла про трагедію у рідному Чернігові, куди 17 квітня росіяни поцілили трьома ракетами. На той момент 6-річний син зірки Андрій перебував у місті разом з бабусею та дідусем.

Денисенко наразі за кордоном через зйомки нового проєкту. Малечу вона залишила на батьків, які проживають у Чернігові. Про це знаменитість розповіла в Insta-stories. "Можете уявити мій ранок сьогодні..." – написала артистка.

Вона запевнила, що з рідними все добре: "Всі мої близькі живі, здорові, але серце болить. Мої співчуття всім постраждалим і тим, хто втратив своїх..."

У лютому 2024 року мережею стали ширитися чутки про те, що Андрій Федінчик – чоловік акторки, який служить у ЗСУ, – начебто помер. Як виявилося, джерелом дезінформації став клікбейтний заголовок в одному з українських пабліків. У новині насправді йшлося про втрату в родині, а саме про свекра Денисенко.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Катерина Тишкевич, яка кілька років бореться з важкою хворобою, показала відео лікування: в акторки постійно текли сльози. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Жерара Депардьє взяли під варту в Парижі: його допитують у справі про домагання на знімальному майданчику 30 апреля 2024

Жерара Депардьє взяли під варту в Парижі: легендарного актора допитують у справі про домагання на знімальному майданчику Поліція на розгляд взяла лише дві скарги

ChatGPT заощадив 5000$ молодятам 30 апреля 2024

ChatGPT заощадив 5000$ молодятам

Уламок від снаряду застряг у серці: військовому в Києві провели унікальну операцію 30 апреля 2024

Реабілітація військового триватиме 2 роки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Байло Н.В 5.0
Байло Н.В

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше