Семидесятивосьмирічного актора з серіалу "Гра в кальмара" звинуватили у сексуальних домаганнях

26 ноября 2022

Південнокорейського актора О Ен Су, який прославився завдяки серіалу "Гра в кальмара" та отримав премію "Золотий глобус" за кращу роль другого плану, звинуватили у сексуальних домаганнях. За словами ймовірної жертви, 78-річний артист домагався до неї ще у 2017 році.

Жінка вже зверталася до прокуратури раніше. Рік тому вона розповіла про те, що актор нібито вчинив проти неї протиправні дії сексуального характеру. Втім, тоді скандальну справу закрили, пише Yonhap News Agency.

Через деякий час позивачка наполягла на тому, щоб розслідування відновили. Правоохоронці розпочали повторний розгляд.

Сам же виконавець ролі О Іль-нема – найстарішого учасника гри і, як виявилося у фіналі, її організатора – у ході слідства прокуратури всі звинувачення на свою адресу заперечував.

Зауважимо, що про особисте життя актора практично нічого невідомо. Деякі джерела повідомляють, що він давно одружений та виховав у шлюбі двох синів. Інші інсайдери заявляють, що О Ен Су має лише доньку.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше голлівудський актор Кевін Спейсі програв апеляцію у Верховному суді округу Лос-Анджелес і тепер зобов'язаний виплатити кіностудії Media Rights Capital (MRC), яка зняла серіал "Картковий будиночок", 31 мільйон доларів за підозри у сексуальних домаганнях. Зазначається, що передбачувані сексуальні домагання відбувалися за лаштунками драми Netflix у Білому домі. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Закарпатті через хейт від місцевих скасували концерт EL Кравчука 19 апреля 2024

Співак EL Кравчук розказав про прикру ситуацію, яка з ним сталася. Концерт артиста, що мав відбутися в одному з закладів міста Хуст, що на Закарпатті, 5-го травня, скасували.

30-річний онук-утікач Софії Ротару опублікував загадкове фото 19 апреля 2024

30-річний онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, котрий загадковим чином виїхав із України під час повномасштабної війни, дав про себе знати у Instagram, опублікувавши не менш загадкове фото.

Інтернет-магазин Оlvicom: якісні товари для військових 19 апреля 2024

В умовах російської агресії та ведення активних військових дій на території України цілком зрозуміла популярність якісного військового спорядження та амуніції

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше