Ракетний обстріл Києва: Кличко розповів про стан пошкодженого будинку на Оболоні

1 июля 2024

Фахівці обстежили будинок на Оболоні в Києві, куди 30 червня влучили уламки ракети, і, за попередньою інформацією, встановлено, що несучі конструкції не пошкоджені. З свого боку місто допоможе провести відновлювальні роботи.

Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. Країна-терорист РФ атакувала місто ракетами "Іскандер-К".

"Мешканці 30-ти із 84-ох квартир будинку на Оболоні, куди вчора влучили уламки ракети, звернулися щодо пошкоджень житла різного ступеню. Із цих квартир одна вигоріла, ще в одній частково була пожежа. Щодо допомоги з відселенням мешканці не зверталися", – розповів Кличко.



За словами мера, згідно даних попереднього обстеження, яке вже здійснили фахівці, було встановлено несучі конструкції будівлі не пошкоджені. Сьогодні в будинку є водо- та енергопостачання.

"Місто допоможе відновити пошкоджені квартири. А також – вибиті вікна та інші ушкодження, де необхідно. Зокрема, за програмою єВідновлення", – уточнив Кличко.


Нагадаємо, у неділю, 30 червня, країна-агресор атакувала Київ ракетами. Зазначається, що спрацювала ППО, уламки впали на житловий будинок. Пізніше стало відомо, що під час обстрілу Києва в неділю, 30 червня, країна-терорист РФ застосувала крилаті ракети "Іскандер-К". Обидві цілі було знищено силами ППО України, проте внаслідок падіння уламків пошкоджено інфраструктуру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області в неділю, 30 червня, внаслідок ракетної атаки постраждало троє осіб, одна із яких – дитина. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає, проте внаслідок падіння уламків на території одного з районів області пошкоджено, зокрема, приватні будинки.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Чехії почали виробляти потужні дрони для України 3 июля 2024

Компанія UAC запустила серійне виробництво розвідувальних БпЛА Leleka-LR та ударних Булава для ЗСУ.

Український письменник, який у 2014 році передбачив втечу Януковича, розповів, що йому підказує інтуїція щодо закінчення війни 3 июля 2024

Український письменник, який у 2014 році передбачив втечу Януковича, розповів, що йому підказує інтуїція щодо закінчення війни Віталій Капранов прислухається до своїх і чужих передчуттів

YouTube видалятиме синтетичний контент з імітацією осіб та голосів користувачів на їхній запит 3 июля 2024

YouTube видалятиме синтетичний контент з імітацією осіб та голосів користувачів на їхній запит

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анна 5.0
Анна

Отзывов: 1

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше