Іран скоротив присутність у Сирії - ЗМІ

24 апреля 2024

Іран скоротив військову присутність у Сирії після низки ударів, в яких країна звинуватила Ізраїль. Про це повідомляє Yahoo News.
 
Іран надавав військову підтримку сирійським урядовим силам протягом більш ніж 10 років громадянської війни. Однак, як зазначається, низка ударів по його командирах впродовж останніх місяців призвела до зміни присутності Ірану в Сирії.
 
Так, країна вивела свої війська із південної Сирії, включно із провінцією Кунейтра і Дараа, які межують з Голанськими висотами. Однак Тегеран все ще зберігає присутність в інших частинах країни.

В Ірані неодноразово стверджували, що не мають військ у Сирії, і що там перебувають лише офіцери для надання військових консультацій та навчання. Однак за даними Сирійська обсерваторія з прав людини, у країні присутні близько 3000 іранських військовослужбовців.
 
Нагадаємо, вранці 19 квітня Ізраїль завдав ракетного удару по Ірану. Запуски ракет відбулися після атаки Ірану 14 квітня, коли Тегеран направив залп з понад 300 безпілотних літальних апаратів і ракет до цілей по всьому Ізраїлю.

Відповідь Ізраїлю Ірану. Удар із символізмом

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стали відомі 5 маловідомих фактів про Одрі Хепберн 5 мая 2024

Зустрічалася із Джоном Кеннеді, а її батьки "оспівували" фашизм: 5 маловідомих фактів про Одрі Гепберн. Фото й відео Вона ризикувала власним життям, допомагаючи руху опору

В Італії звинуватили Макрона в "нагнітанні напруги" щодо війни в Україні 5 мая 2024

Глава італійського міноборони запевнив, що не засуджує президента Франції, але "не розуміє користі" від його заяви.

Віталій Козловський з сином на руках звернувся до хейтерів і нагадав, що "кожен сам за себе" 5 мая 2024

Віталій Козловський з сином на руках звернувся до хейтерів і нагадав, що "кожен сам за себе". Фото Артист і воїн ЗСУ назвав "національну українську розвагу"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше