Кличко і мер Брюсселя відвідали бійців ЗСУ та передали необхідне спорядження

10 мая 2024

Мер Києва Віталій Кличко разом зі своїм брюссельським колегою Філіпом Клозом відвідали на Київщині бійців батальйону "Свобода". Вони передали захисникам України FPV-дрони, систему РЕБ та Starlink.

Про це Київський міський голова повідомив у своєму Telegram-каналі. Вже найближчим часом необхідне ЗСУ оснащення буде відправлено на фронт.

"Разом з мером Брюсселя Філіпом Клозом відвідали на Київщині бійців батальйону "Свобода" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії України. Військові вийшли з передової на ротацію, деякі відновлюються після поранень. Приїхали з Філіпом не з порожніми руками. Мер Брюсселя передав бійцям систему РЕБ та Starlink. А я як благодійну допомогу – ще 50 FPV-дронів. Нове, дуже потрібне захисникам оснащення вирушить на Донбас. Дякую Філіпу та мешканцям Брюсселя за підтримку й допомогу!" – написав Кличко.



Мер Києва нагадав, що столична громада постійно допомагає українським військовим. 4-й бригаді від початку повномасштабної війни з бюджету міста було виділено понад 500 млн грн. На ці кошти бійці раніше закупили та відправили на фронт понад 1500 БПЛА. А також – системи РЕБ, сотні радіостанцій, автівки та інше необхідне оснащення.



"Також як благодійну допомогу передавали бійцям 4-ї бригади сотні БПЛА різного типу, системи РЕБ, приціли нічного бачення, засоби захисту", – додав Кличко.

Як повідомляв OBOZ.UA, Київська міська рада в четвер, 11 квітня, під час засідання виділила ще понад 1,5 мільярда гривень на допомогу військовим. З цією сумою виходить, що столиця з початку цього року спрямувала на потреби Сил безпеки та оборони понад 6,5 мільярдів гривень.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Моніка Белуччі у французькому глянці підкреслила привабливі форми сукнею української дизайнерки 20 мая 2024

59-річна італійська актриса і модель Моніка Белуччі стала героїнею червневого номера французького Marie Claire.

Ультразвуковая диагностика - Полное руководство и важность регулярных проверок 20 мая 2024

Ультразвуковая диагностика (УЗИ) является одним из самых распространенных и информативных методов медицинского обследования.

Блогер Ніколас Карма повідомив, що на нього напали з перцевим балончиком 20 мая 2024

На відомого блогера Ніколаса Карму посеред Львова напав невідомий молодик.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше