Вигнаний з РФ актор Назаров розлютився через прохання допомогти ЗСУ

3 марта 2023

Російський актор і зірка серіалу "Кухня" Дмитро Назаров, який став об'єктом хейту через критику кремлівського режиму, зізнався, що він ніколи не допомагатиме українському народу. Артист жорстко висміював своїх співгромадян і президента РФ в авторських віршах, але під час недавньої бесіди з Марком Фейгіним розповів, що донатити на ЗСУ для нього неприпустимо.

Про це Назаров згадав в інтерв'ю на YouTube-каналі "Фейгін Live". Попри те, що знаменитість втратив роботу в московському театрі й вирушив "на заробітки" до Ізраїлю, він сильно обурився, коли підписники попросили його зробити донат на Збройні сили України (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Все ж таки треба розуміти, що є речі, на які, я особисто, піти не можу. Коли мені пишуть в Instagram, збираємо гроші для української армії на безпілотники. Надішліть грошей. Я кажу: "Ви що, збожеволіли? Ви серйозно? Мене? Росіянина питати? Ні", – видав актор.

Дружина Назарова Ольга Васильєва відразу відповіла своєму коханому, що він не правий. До речі, вона також втратила роботу в театрі й вважала за потрібне розпочати закордонний гастрольний тур. Через свою позицію щодо військового вторгнення РФ зірковій родині все важче було залишатися на батьківщині, адже з усіх боків вони піддавалися нападкам та критиці.

Навіть інвестори проєктів відмовилися працювати з Дмитром Назаровим. Його прибрали з усіх фільмів, наголосивши, що поява артиста в кінокартинах буде великою проблемою для продюсерів та режисерів.

Як раніше писав OBOZREVATEL, російський співак Олег Газманов поскаржився на те, що "несправедливі" європейські санкції відібрали у нього квартири в Італії та Латвії. Путіністові не дозволяють їх продавати та здавати в оренду, але за комунальні послуги він платити змушений.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше