Режисер-воїн Олег Сенцов уперше зміг взяти на руки свого новонародженого сина

5 марта 2023

Український режисер Олег Сенцов, який зараз воює проти російських окупантів, вперше наживо побачив новонародженого сина Дем'яна. Він народився три місяці тому у США, де зараз живе дружина кінематографіста Вероніка Вельч.

Фото із малюком Сенцов опублікував на своїй сторінці у Facebook у пʼятницю, 3 березня. На світлині батько та син посміхаються один одному.

"Той момент, коли Дем'ян усвідомлює, що тато існує не тільки у телефоні", – написав чоловік.

Вероніка Вельч у своєму профілі опублікувала відео, на якому Сенцов вперше тримав сина на руках. Хлопчик сміявся та намагався "розмовляти" з батьком.

"Насправді, це було дуже зворушливо...Вперше на татових руках", – підписала ролик дружина колишнього політв'язня Кремля.

Українців зворушили кадри зустрічі Сенцова із сином. Вони бажали малечі здоровʼя, а молодій родині – довгих років щастя.

"Бажаю Вам довгих щасливих років життя", "Дай Боже вам скоріше бути разом щодня!", "Козацькому роду нема переводу!", "Козак!!! Най росте вам на радість і на славу Україні", "Нехай виростає в мирній Україні", "Які щасливі обидва. Тато навіть рюкзак не встиг зняти", "Дякую Вам за Україну! Нехай зростає син здоровим та щасливим!" – писали у коментарях.

Зазначимо, що син Сенцова Демʼян отримав українське громадянство у США.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 2 березня дружина Олега Сенцова Вероніка Вельч із їхнім новонародженим сином уперше прибула до України зі США.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше