Журнал TIME обрав жінок року - список складається із 12 номінанток

23 февраля 2024

Журнал TIME оголосив "Жінок 2024 року". Щорічно в цей список потрапляють 12 жінок із усього світу, які зробили внесок у боротьбу за права людини. Однією з лауреаток, яка прикрасила свіжу обкладинку видання, стала режисерка фільму "Барбі", письменниця та сценаристка Грета Гервіг.

Компанію їй склали відомі артистки, науковиці, підприємиці, активістки й благодійниці. Список розмістили на сайті TIME сьогодні, 21 лютого.

Отже, "Жінками року за версією журналу TIME" стали: письменниця та режисерка Грета Гервіг, акторка Тараджі П. Хенсон, співачка й акторка Андра Дей, тенісистка Коко Гауфф, генеральна директорка Chanel Ліна Наїр, історикиня економіки та економістка з питань праці, лауреатка Нобелівської премії Клаудія Голдін, співзасновниця організації "Жінки за мир" Яель Адмі, засновниця організації "Жінки сонця" Рім Хаджайрех, поетеса Ада Лімон, президентка "Ініціативи Надії" Надія Мурад, засновниця проєкту "Спадщина Чисхольма" Жаккі Паттерсон, а також вчена-медик, професорка Марлена Фейзо.

Що цікаво, ізраїльтянку Яель Адмі та палестинка Рім Хаджайрех на сайті журналу представлені узагальнено, як жінки Ізраїлю та Палестини, котрі вимагають миру та припинення війни.

В описі пояснюють: "Дві різні громадські організації миру, вони зібралися, щоб вимагати припинення "циклу кровопролиття", який поглинає їхні громади, та повернення їхніх лідерів за стіл переговорів для забезпечення ненасильницького вирішення їхнього конфлікту, що триває десятиліттями".

Відомо, що цьогорічних лауреаток премії "Жінка року за версією TIME" нагородять на гала-вечорі 5 березня в Лос-Анджелесі.

Головна виконавча директорка TIME Джессіка Сіблі зауважила: "Жінки року за версією TIME 2024 року є лідерами у створенні більш рівноправного світу та здійснюють реальні зміни завдяки своїм зобов'язанням щодо захисту довкілля, прав людини, справедливого ставлення до всіх людей тощо. Ми з гордістю вшановуємо цих видатних жінок на відповідному гала-концерті".

Як писав OBOZ.UA, Грета Гервіг відповіла, чи планує знімати другу частину одного з головних кінохітів 2023 року "Барбі". Як відомо, стрічка стала однією з найкасовіших у минулому році.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

YouTube заблокував 200 російських каналів 26 июля 2024

У Росії поскаржилися, що, мовляв, це "порушення законодавства та неповага до Росії та її громадян", що є підставою для "вжиття заходів" щодо YouTube.

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська 26 июля 2024

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська. Відео Напередодні Полтавська казала, що готується до важливої зйомки вдома

"Мама Сердючки" з квітами у роті попозувала на колінах у Данилка 26 июля 2024

Артисти Андрій Данилко та Інна Білоконь порадували шанувальників черговим креативним фото разом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше