Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку

30 сентября 2024

Американська реперка Doja Cat (Доджа Кет) вперше підтримала Україну у війні з Росією. Вона це зробила під час своєї промови перед тисячами людей на фестивалі Global Citizen Festival 2024 у Нью-Йорку, США.

Зокрема, виконавиця, відома своїми хітами Paint the town red, Kiss me more, Woman та багатьма іншими, одягнула сукню від бренду FROLOV українського модельєра Івана Фролова, з якими працює багато світових зірок. Відео із промовою опублікували у Telegram SLAY MUSIC.

"Зараз страждають мільйони чоловіків, жінок і дітей у Газі, Україні, Судані, Конго та по всьому світу. У такі часи важливо пам'ятати, що разом ми можемо принести зміни, любов, світло і надію тим, хто цього найбільше потребує. Я об'єднала зусилля з Global Citizen, щоб допомогти людям в зонах конфліктів і криз, і я знаю, що багато хто з вас приєднався до мене, щоб заробити свої квитки на сьогоднішній вечір", – сказала реперка.

Вона також закликала допомагати тим, хто зараз "рятується від насильства". Знаменитість підкреслила, що вразливі верстви населення потребують постійної допомоги.

"Але ми не можемо зупинятися зараз. Будь ласка, продовжуйте використовувати свій голос, щоб допомогти тим, хто рятується від насильства, отримати їжу, житло та освіту, яких вони потребують і на які дуже, дуже заслуговують. У кожному з вас, хто дивиться це і хто вирішив бути тут сьогодні, є краса і сила, і це наш час, щоб вкласти їх у те, що має найбільше значення, а це – життя", – сказала вона.

Global Citizen – це щорічний фестиваль в Америці, який спрямований на привернення уваги світу на глобальні проблеми війни, бідності, нерівності, зміни клімату і відсутності єдності. Зокрема, він проходить одночасно з Генеральною Асамблеєю ООН.

Doja Cat виступала на фестивалі у сукні від бренду FROLOV. Вбрання створювало імітацію оголеності через підкладку, на яку була пришита бахрома металічного відтінку з різними кольорами. На офіційному сайті ця сукня коштує 212,1 тисяч гривень (5,132 тисяч доларів).

Це не перший випадок, коли Doja Cat обирає український бренд для своїх образів. FROLOV У 2020 році створював для неї ідентичний образ, але сама бахрома було бронзового кольору.

Раніше OBOZ.UA писав, що голлівудська кліпмейкерка з України Таню Муіньо для Doja Cat створювала відеодоріжку для треку Attention, яку знімали у Лос-Анджелесі. У ролику можна побачити безліч нестандартних ракурсів та візуальних ефектів, які є візитною карткою українки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

Як перемогти низький тиск: рекомендації лікаря 30 сентября 2024

Хронічним гіпотонікам потрібно увесь час тримати судини в тонусі.

ЗМІ: У Пакистані розбився вертоліт з пілотами з РФ 29 сентября 2024

Пілоти спробували посадити гелікоптер, але хвостовий ґвинт ударився об землю, від чого вертоліт перекинувся.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше