Інсайдер розказав про причину розриву Круза з росіянкою

29 марта 2024

Американський актор Том Круз, який на початку 2024-го опинився на перших шпальтах багатьох ЗМІ через свій короткотривалий, але "бурхливий роман" з росіянкою Ельсіною Хайровою, виявляється не дуже зрадів такій пильній увазі до своєї персони.

Як пише Page Six, навпаки саме це стало причиною, чому зірка "Місії нездійсненної" порвав стосунки дочкою ексдепутата держдуми РФ.

Круза не цікавить надмірна увага преси і жертвувати власним іміджем через росіянку актор не схотів

Як переконує близький до Круза інсайдер, чималу роль у цьому зіграв і колишній чоловік Хайрової, російський олігарх Дмитро Цетков і його красномовне інтерв’ю виданню The Daily Mail.
В ньому, як відомо, патякало-олігарх порадив Крузу бути на сторожі своїх грошей, бо саме це начебто і цікавить Хайрову, а також зізнався, що є відданим фаном голлівудської зірки і хоче, аби той зіграв його у кіно.

"Круз постійно знімається у фільмах і неможливо займатися цим, тоді як її ексчоловік говорить різні речі у пресі про Тома, згадуючи його ім’я. Команда Круза просто не хотіла розбиратися з подібними ситуаціями кожного нового тижня", – сказало джерело.

У Хайрової не склалося з Крузом через ексчоловіка

Як відомо, Круз із Хайровою засвітилися на кількох російських вечірках разом у Лондоні. Подейкують, під час їхніх стосунків актор придбав квартиру в тому ж будинку, де живе Ельсіна. Але навіть це, а також знайомство з дітьми жінки не врятувало їхні стосунки.

Нагадаємо, із Хайровою Круз приходив на світську вечірку, на якій був і принц Вільям. Фотографи залюбки зазнімкували спілкування актора та нащадка британського престолу, але Хайрової на цих кадрах не було. Так само, як й інформації у пресі, що росіянка взагалі була того вечора з голлівудським актором.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом 26 апреля 2024

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом

Безопераційне лікування катаракти: лікар-офтальмолог розповів, чому це неможливо 26 апреля 2024

Реклама в соцмережах і народні цілителі переконують, що катаракту можна повністю вилікувати без операції. Люди у відчаї купують "ліки" або використовують народні рецепти, які не мають доказової бази, і сподіваються на диво. Але таким чином вони втрачають час, дозволяючи незрілій катаракті трансформуватися в перезрілу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше