РФ перекине вагнерівців з Африки до кордону з Україною - ISW

17 апреля 2024

Російське військове командування готує передислокацію до Бєлгородської області РФ деяких колишніх членів ПВК Вагнер, що служили в Африканському корпусі. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW). 
 
Зазначається, що інсайдерське джерело 15 квітня повідомило про невиконання генерал-лейтенантом Головного управління військової розвідки РФ Андрієм Авер'яновим термінів для створення підконтрольного міноборони РФ Африканського корпусу.
 
З цієї причини повідомляється про підготовку російською владою передислокації невизначених загонів Африканського корпусу з Африки до Бєлгородської області РФ.
 

"Поточні зусилля групи Вагнера з набору персоналу для своєї діяльності в Африці насправді спрямовані на набір персоналу для розгортання у Бєлгородській області. Російські солдати Африканського корпусу прибули до Нігеру 12 квітня, наразі невідомо, чи це угруповання повністю припинить діяльність в Африці, чи в район українсько-російського кордону будуть передислоковані лише деякі загони Африканського корпусу", - йдеться у звіті.
 
Раніше повідомлялося, що восьмий вишкіл найманців для війни в Україні завершився у Білорусі. За інформацією білоруського підпілля, бойове злагодження пройшов загін спецпризначення Граніт.

Вагнерівці тікають з Білорусі до Африки - ЦНС

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кібершахраї вкрали 11 млн грн Фонду гарантування вкладів 30 апреля 2024

Кібершахраї вкрали 11 млн грн Фонду гарантування вкладів

Вимагав хабар за дозволи на вивезення тварин за кордон: у Києві на гарячому затримали посадовця 30 апреля 2024

Вимагав хабар за дозволи на вивезення тварин за кордон: у Києві на гарячому затримали посадовця. Фото Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі

Дмитро Коляденко чесно відповів, чи готовий піти на фронт після вручення повістки 30 апреля 2024

Артист також пояснив, чим зараз допомагає українцям.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше