РФ планує розпочати експорт вугілля з окупованого Донбасу - ЗМІ

1 октября 2024

Російська компанія "Торговий дім "Донське вугілля" у жовтні має намір розпочати експорт вугілля з окупованого Донбасу через порт Маріуполя. Про це заявив один із керівників окупаційної російської адміністрації в Донецькій області Андрій Чертков, передають росЗМІ.

Гендиректор підприємства Олег Князєв зазначив, що переговори про постачання вугілля з Донбасу тривають із потенційними покупцями з Китаю, Індії, Ірану, Узбекистану та Малайзії.

За словами джерела, знайомого з планами "Донського вугілля", експорт може йти через порти тимчасово окупованого Маріуполя, Таганрога і Ростова-на-Дону, а також залізницею через Азербайджан та Іран.

Нагадаємо, Китай почав захищати внутрішній ринок від російського вугілля, що ринув туди після введення європейського ембарго, і згортати роботу з компаніями, які потрапили під санкції США.

Також повідомлялося, що обсяг індійського імпорту вугілля з Росії скоротився. Натомість поставки зі США зросли.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер розказав, через що Міддлтон наразилася на хейт і як його сприйняла 1 октября 2024

Принцеса Вельська Кетрін, котра за результатами цьогорічного опитування є найсимпатичнішою британцям представницею королівської родини, стикнулася нещодавно з хейтом. Це стало прикрою несподіванкою для неї самої.

У мережі обговорюють фото Буданова з візочком у супермаркеті 1 октября 2024

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов та його продуктовий кошик опинилися в центрі уваги інтернет-користувачів.

80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва 1 октября 2024

80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва, яка може увійти в історію Вона почала модельну кар'єру у віці 72 років

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше