РФ в Радбезі ООН влаштувала ланч з котлетою по-київськи

10 июля 2024

Після засідання Ради Безпеки ООН, де обговорювали російський ракетний удар по дитячій лікарні Охматдит, російське представництво влаштувало ланч з нагоди свого головування в Радбезі. Про це у середу, 10 липня, повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що основаною стравою в меню зазначено котлету по-київськи з картопляним пюре.

"Моральна деградація російської дипломатії очевидна", – сказав у коментарі постпред України при ООН Сергій Кислиця після засідання Радбезу.

За його словами, спілкування за службовою необхідністю з російським постпредом Небензею стає для багатьох дипломатів нестерпним.

"Наступного тижня до Нью-Йорка також допустять шефа Небензі Лаврова, відтак рівень токсичності у штаб-квартирі ООН ще більше зросте, - сказав Кислиця. - Добре, що йому хоч не дозволяють вільно пересуватися далі від радіуса, встановленого владою США", - зауважив український дипломат.

На засіданні Радбезу Кислиця зазначив, що ланч, який організувала Росія, оплачений кривавими грошима. "Не можу зрозуміти, як можна потискати руку Небензі й приймати запрошення на ланч із ним, оплачений кривавими грошима", – сказав він.

 

Нагадаємо, під час свого виступу на Радбезі ООН Кислиця заявив, що "Росія – як рак, тільки гірше".

Як повідомлялося, Рада Безпеки ООН зібралася у вівторок на екстрене засідання, присвячене масованому російському обстрілу України. Засідання закликали провести низка країн, серед яких: Велика Британія, Франція, Еквадор, Словенія та США. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше