Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів

4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли: https://sushi-pizza39.com.ua/sushii/garyachi-roly/? Запевняємо вас, що вони сподобаються і вам, і вашим близьким не менш, ніж традиційні, тобто холодні. Замовити роли можна на сайті Sushi Pizza 39, після чого ці свіжі страви з якісних продуктів, які для вас приготують досвідчені кухарі, будуть доставлені до вашого столу.

гарячі роли

Що таке гарячі роли?

Для тих, хто досі не спробував запечені роли, є можливість поекспериментувати та скласти свою власну думку. Гарячі роли готують практично з того ж набору продуктів, що і традиційні. Для їхнього приготування використовуються морські водорості норі, риба, морепродукти, сир і т.д. У чому ж є основна відмінність? Вона полягає в тому, що гарячі суші обсмажують в особливому клярі, що носить назву темпура. Головним і досить непростим завданням кухаря є захист начинки ролів від впливу високої температури. Таким чином, обсмажуються лише зовнішні шари продукту, а внутрішній вміст залишається без змін – начинка зберігає соковитість та свій особливий аромат. Для цього рулетик обсмажується цілком до розрізання на шматочки.

При цьому існують такі варіанти, які мають на меті обсмажування кожного окремого порційного шматочка, який отримує апетитну хрустку скоринку з усіх боків. Такий спосіб приготування потребує особливого мистецтва кухаря, який має уникнути просочування темпури олією і в підсумку отримати ніжну скоринку. Зауважимо, що для темпури використовується спеціальне борошно з додаванням спецій, яке відрізняється особливим смаком і консистенцією.

Запечені гарячі роли готують в духовці та без кляру із застосуванням рисового паперу – харумаки, до складу якого входить вода, сіль та рисове борошно. Такі роли є не менш смачними та їх можна вважати більш дієтичними.

До гарячих ролів, як і до звичайних, подають імбир і васабі, також тут в якості гарніру доречні деякі овочі – огірки, редька дайкон і т.д. Зауважимо до слова, що такі роли будуть відмінним варіантом для тих, хто з тих чи інших міркувань не вживає сирих морепродуктів.

Замовте гарячі роли у Тернополі на сайті Sushi Pizza 39 та порадуйте себе не зовсім звичайним смаком унікальних страв японської кухні. В асортименті ви знайдете найрізноманітніші варіанти гарячих ролів з такими начинками:

  • сир;
  • курка;
  • вугор;
  • лосось;
  • креветки;
  • краби тощо.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Гордона в оксамиті та вензелях показалася у свій ювілей. Фото 4 октября 2024

Дружина журналіста і блогера Дмитра Гордона, теж журналістка Олеся Бацман 2-го жовтня відсвяткувала 40-річчя.

Вакарчук і YAKTAK представили проникливу синергію двох своїх хітів. Відео 4 октября 2024

Святослав Вакарчук і YAKTAK представили спільну роботу

Раміна прокоментувала чутки про політичні амбіції та зв'язок із Єрмаком 4 октября 2024

Блогерка Раміна Есхакзай у своїх випусках на YouTube охоплює різні теми: від стосунків чи дієтології, до розслідувань та репортажів із прифронтових територій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше