Роберт Де Ніро публічно назвав Трампа клоуном: експрезидент США відреагував у своєму стилі

30 мая 2024

Між всесвітньо відомим американським актором Робертом Де Ніро та колишнім перзидентом США Дональдом Трампом розгорівся публічний скандал. 80-річний лауреат двох "Оскарів" назвав підсудного "клоуном", коли в Нью-Йорку проходило судове засідання щодо справи Трампа.

Гучні слова актора викликали хвилю обговорення в ЗМІ та соцмережах. Як пише News Week, не утримався від реакції і сам ексочільник США.

"Я люблю це місто. Я не хочу його руйнувати. Дональд Трамп хоче знищити не лише місто, а й країну, а зрештою він може знищити весь світ. Трампу не місце в моєму місті. Ми, ньюйоркці, терпіли його, коли він був лише черговим жадібним баригою, що маскується під велику шишку. Лицемірний плейбой, що прокладає собі шлях у таблоїди... клоун", – сказав журналісткам Де Ніро.

Він додав, що Нью-Йорк має місце для "клоунів, які творять шалені речі на вулиці". Мовляв, це нормальна справа для "Великого Яблука", де диваки – частина місцевої культури. Проте навіть для Нью-Йорка присутність Трампа неприємна, підкреслив актор.

Ображений політик відповів артисту в своїй саркастичній манері, написавши пост у Truth Social – соцмережі, що належить його компанії.

"Я ніколи не знав, наскільки маленьким, як розумово, так і фізично, був навіжений колишній актор Роберт Де Ніро. Роберт, чиї фільми, артистизм і бренд сильно впали в ціні, відколи він вийшов на політичну арену на прохання продажного Джо Байдена, виглядав там таким жалюгідним і сумним", – написав Трамп.

Американці розділилися в думках, що очікувано, адже перед виборами президента Америки суспільство особливо гостро реагує на політичні перепалки.

Раніше OBOZ.UA писав, що Роберт Де Ніро розповів про виховання 13-місячної доньки. Актор називає дівчинку "чистою радістю" і "єдиною людиною", яка любить його "безумовно".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Невідомі атакували військову базу США у Багдаді 1 октября 2024

Три ракети було випущено у напрямку бази Victory в аеропорту Багдада. Дві збили сили ППО, одна впала.

Рютте: Законне місце України - в НАТО 1 октября 2024

Не може бути тривалої безпеки в Європі без сильної незалежної України, зазначив новий генсек Альянсу.

Єдина дочка Курта Кобейна вперше стала мамою та показала малюка 1 октября 2024

Єдина дочка Курта Кобейна вперше стала мамою та показала малюка: яке імʼя йому обрали Спадкоємиці музиканта вже 32 роки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше