Стало відомо, як змінилося подружжя Олі та Вадима Полякових

13 сентября 2021

17 років разом: як змінилося подружжя Олі та Вадима Полякових

Знана суперблондинка Оля Полякова та її чоловік Вадим Поляков святкують 17-ту річницю шлюбу. Як помітив JS, пара пройшла і Крим, і Рим, і мідні труби, а саме: старт кар’єри співачки, перехідний вік старшої доньки, капризи молодшої та еволюцію головних уборів Полякової.

Щось нам підказує, що Вадим кохатиме свою дружину навіть із бандажем на шиї. Тож можна сміливо заявляти: подружжя Полякових претендує на статус одного з найміцніших українських шлюбів. У когось за 17 років подружнього життя виросло розкішне волосся, а хтось із ним попрощався. Вітаємо з річницею та переглядаємо, як змінилася пара.

 

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як правильно вибирати спідню білизну? 2 мая 2024

Ми всі приділяємо велику увагу верхньому одягу і це не дивно, оскільки від нього безпосередньо залежить перше враження, яке ми справляємо на людей, що оточують нас – по одязі зустрічають, як свідчить народна мудрість

Євген Кошовий зізнався, як часто і про що вночі спілкується з Володимиром Зеленським 2 мая 2024

"Найкращий друг президента". Євген Кошовий зізнався, як часто і про що вночі спілкується з Володимиром Зеленським Комік із президентом здебільшого переписуються

Стало відомо, хто поставив номер alyona alyona & Jerry Heil для Євробачення-2024 2 мая 2024

Режисерка та кліпмейкерка, одеситка Таню Муіньо стала постановницею номера alyona alyona & Jerry Heil на Євробаченні-2024.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше