Росія відправила на війну в Україну курсантів - партизани

14 августа 2024

Курсантів російських військових вишів відправили на окуповану частину Херсонщини "для здобуття бойового досвіду". Про це повідомляє Кібер Атеш на своєму Telegram-каналі.

"Кібер Атеш дістав інформацію від відділу персоналу 810 обрпм Збройних сил РФ про те, що курсантів військових вишів відправили в Херсонську область, здобувати бойовий досвід. У підрозділах вони на рівні з кадровими військовослужбовцями виконують поставлені завдання", - йдеться в повідомленні.

Поки 810 бригада намагається вижити в Курській області, охороняти їхні позиції біля Перекопського перешийка залишили курсантів, зазначають партизани.

Атеш додає, що кількість курсантів у зоні бойових дій може збільшиться, бо в Росії планують зробити наявність бойового досвіду обов'язковою умовою для випускників військових училищ.

Як ми вже писали, партизани повідомили про виявлений пункт управління ФСБ. На території санаторію, де розміщено пункт управління, було зафіксовано до 50 осіб та близько 15 машин співробітників ФСБ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Vivo представила смартфон V40e із загнутим OLED-екраном, Dimensity 7300 та 50-Мп камерою 27 сентября 2024

Vivo представила смартфон V40e із загнутим OLED-екраном, Dimensity 7300 та 50-Мп камерою

Стало відомо, які реабілітаційні послуги для дітей та дорослих надаються безоплатно 27 сентября 2024

В умовах тривалої російської агресії кількість пацієнтів, що потребують реабілітаційної допомоги, зростає. Наприкінці 2022 року Міністерство охорони здоров’я...

ФРН виділить 70 млн євро на підтримку енергосистеми України 27 сентября 2024

Гроші спрямують на забезпечення українських міст і громад малими теплоелектроцентралями, котлами, генераторами та сонячними панелями.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше