Росія змінить цілі атак до передачі зброї від США - ISW

24 апреля 2024

Нин існує ймовірність того, що Росія посилить обстріли України та змінить цілі атак, щоб вразити транспортну інфраструктуру, логістику та військові склади. Про це свідчить звіт Інституту вивчення війни (ISW).

"Російські війська, ймовірно, посилять удари безпілотниками та ракетами найближчими тижнями, щоб максимально завдати шкоди українській інфраструктурі та оборонно-промисловій базі до того, як прийде допомога з США", - припускають аналітики.

Російські війська найближчими тижнями можуть посилити наступальні операції до того, як Україні надійде військова допомога від США, вважають в ISW.

"Зосередженість (міністра оборони РФ Сергія) Шойгу на російських наступальних операціях поблизу Часового Яру, на захід від Авдіївки, а також на захід і південний захід від Донецька вказує на те, що російські війська, ймовірно, посилять наступ у цих районах", - зазначається в звіті.

Аналітики нагадали про атаку на об'єкти транспортної інфраструктури в Дніпропетровській області 19 квітня. Вони гадають, що росіяни можуть повторити та розширити ці удари найближчими тижнями, щоб перекрити українські наземні лінії зв'язку.

Як ми вже писали, Палата представників Конгресу США прийняла законопроєкт про надання майже $61 млрд допомоги Україні. Більша частина цієї величезної суми піде на військову підтримку.

Крім того, ЗМІ повідомили, що Пентагон вже готує зброю до відправки в Україну. Деяка техніка може потрапити на поле бою за лічені дні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Засновник Telegram Павло Дуров заявив про українське коріння 3 мая 2024

Засновник Telegram Павло Дуров заявив про українське коріння

У Києві на ходу спалахнув автобус 3 мая 2024

У Києві на ходу спалахнув автобус

Полякова в Лондоні показала сніданок із молодшою дочкою та мамою. Фото 3 мая 2024

Співачка Оля Полякова вирушила у справах в Лондон, де зустрілася з 12-річною донькою Алісою та своєю мамою Світланою Іванівною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше