Росіяни розлютилися через свіжу заяву Тамари Гвердцителі і вимагають позбавити її громадянства РФ

27 апреля 2023

Грузинська та російська естрадна співачка Тамара Гвердцителі після повномасштабного вторгнення РФ в Україну скасувала всі свої концерти в країні-терористці, хоча відкрито війну так і не засудила, а потім вирушила до Тбілісі та зникла з радарів. Через рік артистка перервала мовчання – в мережі з'явилася інформація, що вона вирушає з гастролями до США. Це не на жарт розлютило росіян, які, очевидно, вважають, що грузинка має виступати лише для них.

Зокрема, "неприпустимою" поведінкою виконавиці обурилися активісти громадського руху "Отцы России", пишуть пропагандистські ЗМІ. Вони вимагають позбавити Гвердцителі російського громадянства, яке вона отримала ще у 2000 році.

Z-патріоти вже звернулися до Генпрокуратури та СК РФ з проханням розглянути питання про анулювання громадянства Росії народної артистки РФ.

Активісти хочуть, щоб у виконавиці відібрали російський паспорт та позбавили її можливості заробляти у країні-агресорці.

Анонсований тур Америкою, який так розлютив росіян, відбудеться цього літа. У програмі – вісім міст. Вартість квитків коливається від 75 до 125 доларів. Також Гвердцителі оголосила ціни на корпоративи – від 50 тисяч євро, не включаючи райдер та трансфер.

Наразі співачка, за інсайдерською інформацією, вирішує проблеми зі здоров'ям, які у неї виникли після смерті матері. 83-річна Інна Кофман померла в Грузії у жовтні минулого року. Варто зазначити, що саме через неї артистка відмовилася виступати в РФ після початку повномасштабної війни та повернулася до рідного Тбілісі. Справа в тому, що мама зірки – одеситка. Вона дуже болісно переживала події на Батьківщині.

Як писав OBOZREVATEL, інша грузинська співачка Ніно Катамадзе тим часом активно підтримує Україну та робить все можливе, щоб допомогти наблизити перемогу нашої країни. Вона приїде із благодійними концертами до Києва. Читайте ексклюзивне інтерв'ю з артисткою про її позицію та плани на майбутнє.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

Гарріс випередила Трампа у шести ключових штатах 27 сентября 2024

Гарріс на сім відсоткових пунктів випереджає Трампа у Неваді, на п'ять - у Пенсильванії на три - в Аризоні та Мічигані.

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі 27 сентября 2024

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі Нещодавно Уельські привітали родича з днем народження

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше