Росіяни вщент зруйнували житло відомого музиканта в Харкові: родина дивом врятувалася

18 сентября 2024

Відомий український музикант Олег Звягінцев залишився без квартири через російський обстріл Харкова 15 вересня. Його житло вщент вигоріло через пряме влучання ФАБа. Кум акторки Сніжани Бабкіної дивом залишився живим.

Його сім'ї на той час не було вдома і це врятувало життя. Олег Звягінцев повідомив у Facebook, що родина не постраждала, а було нанесено лише матеріальну шкоду.


"Вчорашній ФАБ по Харкову потрапив прямо до нашої квартири на Велозаводській на 10 поверсі. Квартира зруйнована вибухом та подальшою пожежею. На щастя, у квартирі в цей момент не було нікого, і моя сім'я не постраждала. Багато хто, побачивши фото в інтернеті, написав мені, дуже дякую за ваші слова підтримки! Ми, чесно кажучи, у шоці й розпачі, повне спустошення всередині та ще до кінця не усвідомили", – написав музикант і член команди співака Сергія Бабкіна.

Звягінцев додав, що ДСНС не дозволяє піднятися вище 6 поверху через великий ризик обвалу. Ба більше, рятувальник повідомили, що на квартиру музиканта обрушилося житло поверхом вище.

"Попереду напевно тривалий процес відновлення, якщо там взагалі можливе відновлення. Наразі ДСНС не пускають вище 6 поверху, оскільки є загроза обвалення плит, та розбирають завали (сказали, що одинадцятий поверх обрушився на наш десятий)", – повідомив він.

На цю подію також відреагувала Сніжана Бабкіна у своєму Instagram і закликала свою аудиторію допомогти фінансово.

"Друзі, це мій кум. Я хрещена мати їх синочка Максика. Вчора ракета попала в їх квартиру і знищила все! Ця неймовірна сім'я, мої рідні люди потребують нашої допомоги! В сториз в Олега банка. Мій сьогоднішній донат саме їм!" – зазначила акторка.

Відомо, що внаслідок ракетного удару 15 вересня 1 людина загинула – жінка, яка проживала на 9 поверсі. 43 людини зазнали поранень.

Раніше OBOZ.UA писав, що брат співачки Христини Соловій став на захист України. За словами виконавиці, її родич – музикант, без якого не обходився жоден концерт зірки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В Україні оновлять вікові вимоги та термін дії водійських прав 19 сентября 2024

В Україні оновлять вікові вимоги та термін дії водійських прав

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи 19 сентября 2024

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи. Фото Наступні 11 років зловмисник проведе за ґратами

Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше 19 сентября 2024

Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше Нещодавно принцеса завершила курс хіміотерапії

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше