Росіяни за 4 місяці скинули на Бєлгородську область 93 бомби - соцмережі

13 июня 2024

У Бєлгородській області за 11 та 12 червня знайшли як мінімум ще 5 авіабомб. Про це повідомили джерела ASTRA в екстрених службах Білгородської області.

Зазначається, що ФАБи виявили у селі Неклюдове, селищі Батрацька Дача, селі Новобудівка, в районі селища Ленінське та в селі Цепляєво-друге. У Новобудівці Корочанського району евакуювали мешканців вулиці Мисливська. У всіх п'яти випадках ніхто не постраждав.

В ASTRA нагадали, що раніше, 4 травня, російський літак скинув на Білгород ФАБ-500, внаслідок чого 7 людей було поранено, 31 домоволодіння та 10 авто пошкоджено. Влада причину падіння бомби приховала, як і той факт, що вона була російською.

"Таким чином, як мінімум 93 рази російські ВКС випадково бомбардували Білгородську область і окуповані території за останні чотири місяці!, - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російська авіація 6 та 8 червня випустила три авіабомби по своїй території - по Білгородській області. Ще раніше  три бомби російські літаки загубили 31 травня та 1 червня. Перед цим російські літаки за дві доби скинули на Білгородську область чотири ФАБ.

Три бомби за три дні: літаки РФ регулярно бомблять Бєлгородщину

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Мама Сердючки" замилувала знімком з 5-місячною онукою. Фото 29 сентября 2024

55-річна актриса Інна Білоконь, яка вже понад 20 років втілює образ мами Вєрки Сердючки, поділилася милим фото зі своєю онукою Веронікою.

Муніципали зупинили скутериста, який п’яним ганяв пішохідною зоною на Контрактовій площі Києва 29 сентября 2024

П’яним ганяв пішохідною зоною на Контрактовій площі Києва: муніципали зупинили скутериста. Фото Порушнику виписали штраф на 17 тисяч гривень

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше