Російські добровольці планують передати Україні полонених з Бєлгородщини

6 июня 2023

Російський Добровольчий Корпус заявив, що губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков не з'явився на пропоновану йому зустріч, щоб забрати російських полонених, тому їх передадуть Україні в обмінний фонд.

"Я щойно повернувся з Нової Таволжанки. Як ми й очікували, пан Гладков не знайшов у собі мужності обміняти свій дорогоцінний час на життя і свободу, як він встиг висловитися, "наших пацанів". Ось ті самі "ваші пацани", яких пан Гладков "убив" нашими руками у своєму відео. Як ви встигли помітити, за час моєї відсутності "ваших пацанів" у нашому полоні стало набагато більше. На відміну від Гладкова, Пригожин якраз знайшов у собі сміливість і був готовий піти на наші умови. Ви, пане Гладков, умови нам більше не диктуєте. Якщо губернатор не контролює ситуацію в регіоні, не знає, скільки полонених ваших пацанів у нашому полоні, ми будемо спілкуватися з тими, хто ухвалює рішення в Москві", - заявив командир РДК Денис Нікітін.

Він зазначив, що долю полонених російських військових у РДК уже вирішили: "Вони будуть передані українській стороні для процедури обміну".

Після того, як Нікітін запропонував Гладкову зустрітися й обміняти розмову з ним на російських полонених, ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин написав: "Денисе, якщо ніхто не приїде у визначене місце за полоненими, готовий надіслати одного зі своїх високопоставлених заступників для того, щоб їх забрати. Якщо приїде в це місце Володимир Олександрович Зеленський, готовий прибути сам".

Нагадаємо, що губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков відмовився приїжджати до Російського добровольчого корпусу для обміну полоненими.

У неділю, 4 червня, бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) заявили, що з боями підходять до Шебекіно.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

16-річна спадкоємиця мільярдера-співзасновника Slack зникла безвісти: дівчина може перебувати в одному з найзлочинніших міст США 27 апреля 2024

16-річна спадкоємиця мільярдера-співзасновника Slack зникла безвісти: дівчина може перебувати в одному з найзлочинніших міст США. Фото Поліція вже майже тиждень шукає підлітка

У Києві суд виніс вирок дитячому тренеру, який чотири місяці розбещував малолітніх дівчат 27 апреля 2024

Чотири місяці розбещував малолітніх дівчат: у Києві суд виніс вирок дитячому тренеру Наступні 12 років зловмисник проведе за гратами

До німецьких супермаркетів завезли банани з кокаїном 27 апреля 2024

Мова йде про чотири супермаркети в Бранденбурзі та сім у Берліні. У кожному супермаркеті виявили від 20 до 100 кілограмів наркотиків.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше