Російська ППО збила свій вертоліт Ка-29 - соцмережі

21 июня 2024

Під час нічної атаки на Краснодарський край РФ російська ППО збила свій вертоліт Ка-29. Про це повідомляють російські Telegram-канали.
 
Російський Ка-29 займався пошуком українських безекіпажних катерів, і один із Панцирів завдав удару по гелікоптеру нібито через несправність системи "свій-чужий".
 
Пропагандисти почали публікувати в соцмережах фото гелікоптера Ка-29 з приміткою про загибель його екіпажу.

Гелікоптер Ка-29 був задіяний в операціях з пошуку та знищення українських надводних дронів.
 
Нагадаємо, у ніч проти 21 червня безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Після атаки в районі аеродрому у Єйську спалахнула пожежа. Вранці дрони атакували тимчасово окупований Севастополь.

Вночі 18 червня у Росії під удар дронів потрапили дві нафтобази: нафтоналивні термінали в місті Азов Ростовській області та нафтобаза у Краснодарському краї. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Працювали рятувальники двох областей та спецтехніка: у Карпатах допомогли туристці з Києва, якій стало зле 28 сентября 2024

Працювали рятувальники двох областей та спецтехніка: у Карпатах допомогли туристці з Києва, якій стало зле. Фото Мешканці столиці нічого не загрожує

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше