Російських школярів навчатимуть виготовляти БпЛА

12 сентября 2024

З нового навчального року російських школярів навчатимуть збирати безпілотники. Навчання проходитиме на уроках праці у 8-9 класах. Про це пише The Moscow Times у середу, 11 вересня.

Навчальний посібник підготували видавництво "Просвіта" та група компаній "Геоскан", яка є провідним виробником дронів у Росії.

Посібник містить розділи про класифікацію та влаштування безпілотників, основи ручного пілотування, а також тренди та професії у світі дронів. 

"Вже сьогодні більшість шкіл Російської Федерації забезпечені сучасними методиками навчання, передовим матеріально-технічним обладнанням, зокрема укомплектовані класи для проведення занять з вивчення безпілотних літальних апаратів", - зазначила віцепрезидентка з видавничої діяльності АТ "Просвіта" Вікторія Копилова.

Зауважується, що проєкт входить до складу національного з розвитку безпілотних авіаційних систем в РФ. За даними міносвіти РФ, у межах проекту визначено 523 школи та 30 коледжів із 30 регіонів РФ.

Раніше стало відомо , що школи та коледжі з 52 російських регіонів витратять загалом понад 1,2 млрд руб. на придбання дронів у якості навчального посібника для школярів.

Раніше стало відомо, що російські школярі почнуть вивчати загальновійськовий бій та бойове застосування безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в новому шкільному предметі Основи безпеки та захист Батьківщини.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як швидко та безпечно покращити свою фізичну форму: ідеальна вправа для людей похилого віку 29 сентября 2024

Ходьба сходами менш травматична ніж біг і більш ефективна ніж прогулянки по рівній землі, тому відмінно підійде новачкам і людям похилого віку.

Аль Пачіно засвітився на дні народження своєї молодшої на 54 роки пасії 28 сентября 2024

Нур Альфаллах та Аль Пачіно виховують спільну дитину

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше