Валерій Харчишин відреагував на чутки про роман із Яніною Соколовою

14 августа 2024

Український музикант і соліст гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин завуальовано прокоментував чутки про роман з активісткою і журналісткою Яніною Соколовою. Стосунки їм приписують ще з 2019 року, а після розлучення обидвох чутки почали підігріватися.

Музикант часто замовчує будь-яку інформацію про особисте життя, і коментар для "Люкс ФМ" не був винятком. На питання журналістки про плітки він лише почервонів і пояснив, що хотів би, щоб люди більше цікавилися його творчістю, а не особистим життя.

Варто зазначити, що Харчишин майже все інтерв'ю дивився медійниці в очі, але після цього незручного для нього питання почав швидко рухати очима по сторонах і нервуватися.

"Я не тримаю особисте життя за сімома замками. Ви загугліть "Харчишин" – і одразу летять "розповів про свого сина"... Постійно якісь страждання. Мого особистого життя стільки, що хотілося б більше творчості й пісень. Тим більше, що мої пісні настільки відверті, що береш будь-який текст, читаєш і все розумієш", – відхилився він від відповіді про роман із Яніною Соколовою.

Наразі невідомо, чи вільне серце Валерія Харчишина. Утім, у 2022 році після розлучення із дружиною Юлією вокаліст розповідав, що має дружні стосунки із Яніною Соколовою, і відмовився коментувати чутки, оскільки не питав згоди на це у другої сторони. Зокрема, тоді він наголосив, що не планує знову створювати сім'ю.

"Ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трошки лаялися. Але ми друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучати другу сторону без її згоди. Я не можу говорити про жінку без її згоди. Це нечесно", – казав тоді артист.

Чутки про роман Харчишина і Соколової з'явилися ще у 2019 році, коли вони зіграли закоханих у кліпі "Другої ріки" на пісню "Сьомий день". Пара настільки сильно вжилася в образи, що в шанувальників практично не залишилося сумнівів у їхній симпатії одне до одного.

У травні 2022 року Валерій Харчишин повідомив, що розійшовся із тодішньою дружиною Юлією, з якою був разом 13 років. Він зазначав, що після виявлення хвороби сина Євгена стосунки із дружиною значно погіршилися, і вони вирішили роз'їхатися. Через це вокаліст переїхав в інше місце.

Журналістці "Люкс ФМ" музикант пояснив, чи підтримує зв'язок з ексдружиною: "Ми дорослі люди, у нас є діти. Ми підтримуємо зв'язок, спілкуємося. Ми адекватні люди, які мають спілкуватися, попри те, що вони не живуть разом. Це нормально".

Раніше OBOZ.UA писав, що Валерій Харчишин вперше детально розповів про невиліковну хворобу 16-річного сина Євгена. За словами артиста, його дитина почала змінюватися на очах.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

Стало відомо, чому буряк важливо додати до раціону кожної людини 28 сентября 2024

Цей універсальний і поживний бульбовий овоч є чудовим доповненням до будь-якої дієти.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше