Що стало відомо про 20-річного студента Оксфорда, якому приписують стосунки з майбутньою королевою Бельгії

21 февраля 2024

Нещодавно у бельгійських ЗМІ з'явилося чимало чуток щодо потенційної половинки майбутньої королеви Бельгії принцеси Єлизавети. 22-річна королівська особа, що наразі здобуває освіту в Оксфордському університеті, була помічена з рудоволосим студентом.

20-річного британського товариша принцеси звуть Ніколас Додд і приводом пліток про роман з Єлизаветою стали фото, на яких їх можна побачити разом. Однак, як повідомляє Daily Mail, інсайдери спростували інформацію про їхні стосунки.

"Вони просто ходять до одного коледжу й навчаються разом. Як і всі інші його друзі, я не можу коментувати більше", – йдеться у повідомленні. Вважається, що студент із Манчестера познайомився з принцесою Єлизаветою, старшою з чотирьох дітей бельгійського короля Філіпа та королеви Матильди, коли вона почала вивчати історію та політику в коледжі Лінкольна.

Місцеве видання з посиланням на "важливе джерело" стверджує, що у Ніколаса та принцеси був "миттєвий зв’язок" після того, як вони опинилися в одній навчальній групі, а наразі їхні стосунки "виходять за межі дружби".

На веб-сайті Rochdale Sixth Form College Додд був описаний як "розумний і старанний молодий юнак". Він написав: "Я подав заяву в Оксфорд, тому що хотів отримати можливість навчатися в університеті світового класу". У бельгійських ЗМІ Ніколаса називають відмінником та "чудовим вибором" для кронпринцеси.

Після закінчення семестру Ніколас живе з мамою в будинку з терасою вартістю у понад 14 з половиною мільйонів гривень. Зазначається, що батько студента Ендрю Додд помер у 2007 році від раку. На той момент хлопцю було 4 роки.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, чому майбутню королеву Єлизавету порівнюють із Кейт Міддлтон і вважають ідеалом принцеси.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный чехол на iPhone 14 Pro Max 23 октября 2024

С покупкой нового смартфона iPhone 14 Pro Max неизменно встает вопрос о защите устройства. Одним из лучших способов сохранить его внешний вид и функциональность является чехол на айфон 14 про макс

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua дарсонал 5.0
buctosfera.ua дарсонал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше