Румунія закупить у Південної Кореї озброєння на майже $1 млрд

11 июля 2024

Південна Корея уклала із Румунією угоду на 998 млн доларів про постачання зброї, в тому числі самохідних гаубиць K-9. Про це пише Yonhap в середу, 10 липня.
 
Південнокорейська оборонна компанія Hanwha Aerospace експортує до Румунії зброю і боєприпаси, зокрема, 54 самохідні гаубиці K-9 і 36 броньованих машин для доставки боєприпасів K-10.
 
Hanwha Aerospace планує розпочати розгортання озброєння і боєприпасів в Румунії у 2027 році у співпраці з румунською фірмою.
 

Ця угода - найбільша в історії Румунії з придбання озброєнь за останні сім років. Вона сприятиме подальшому зміцненню зв'язків між двома країнами і, можливо, призведе до додаткового експорту.
 
Румунія стала дев'ятою країною за межами Південної Кореї, яка придбала самохідні гаубиці K-9, на додаток до Австралії, Єгипту, Індії, Норвегії, Естонії, Туреччини, Польщі та Фінляндії.
 
Нагадаємо, Південна Корея заявила, що ухвалюватиме рішення про підтримку України зброєю, орієнтуючись на те, як діятиме новий військовий пакт між Росією та КНДР.

Південна Корея почала серійне виробництво власного винищувача

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Макарони з твердих сортів пшениці: вибір для здорового харчування 23 октября 2024

бирайте вироби з твердих сортів пшениці. І не хвилюйтеся. Твердосортні макарони купити можна майже в кожному супермаркеті чи онлайн-магазині. Це не просто смачна, але й корисна альтернатива звичайним макаронним виробам

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше