ЄС не може заборонити видачу віз росіянам - ЗМІ

29 июля 2022

Євросоюз не може повністю заборонити видачу віз громадянам Росії, пише фінське видання Helsingin Sanomat із посиланням на відповідь Єврокомісії.
 
У ньому наголошується, що санкції проти Росії спрямовані безпосередньо на уряд та економічну еліту, а не проти найпростіших росіян.
 

"Завжди є групи людей, яким мають бути видані візи, такі як гуманітарні особи, члени сім'ї, журналісти та дисиденти", - йдеться у відповіді.
 
При цьому в ЄК не відповіли, чи взагалі порушувалося це питання, пославшись на конфіденційність обговорень.
 
Видання нагадує, що у Фінляндії йде дискусія щодо обмеження видачі туристичних віз росіянам. Оскільки громадян дратує, що вони продовжують їхати до Фінляндії та Європи в умовах війни з Україною.
 

Повідомляється, що влада країни розглядає можливість обмеження видачі туристичних віз росіянам, зокрема, шляхом обмежень у прийомі заявок та частіших відмов.
 
Зазначимо, кілька країн ЄС вирішили тимчасово не давати туристичних віз росіянам, зокрема Чехія та Бельгія.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше