ЄС з 10 листопада змінює правила перетину кордону

25 сентября 2024

Європейський Союз з 10 листопада запроваджує нові правила в’їзду до країн Шенгенської зони. Про це повідомляє Уряд online.

Зазначається, що система EES одноразово фіксуватиме біометричні дані та зберігатиме їх 3 роки. При цьому штампів у паспорт більше не буде, а реєстрація проходитиме автоматично через термінали самообслуговування.

Під час першого в’їзду у громадян братимуть біометричні дані: відбитки пальців та фото обличчя. Якщо людина відмовляється від біометрії, тої відмовляють у в’їзді.

Далі при кожному перетині кордону потрібно буде сканувати паспорт у терміналі самообслуговування.

Очікується, що впровадження таких змін спростить перетин кордону, посилить безпеку за допомогою біометричних документів, запобігатиме використанню підроблених паспортів, а також протидіятиме нелегальній міграції.

Нагадаємо, з 17 липня при перетині кордону у всіх чоловіків-громадян України віком від 18 до 60 років перевірятимуть наявність військово-облікового документа.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Голодування задля схуднення: плюси та мінуси 25 сентября 2024

Перед тим, як почати голодування заради довгоочікуваної цифри на вагах, варто знати його максимально допустиму тривалість, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю.

Найважливіша каша для жінок: стало відомо, що є джерелом колагену та омолоджує організм 25 сентября 2024

Звичайна крупа може омолодити жіночий організм на кілька років, оскільки вона сприяє відновленню колагену. Вживайте цю страву хоча б раз на тиждень, і ваша шкіра, нігті та волосся будуть здоровими.

Названо продукт корисніший за червону рибу та в 10 разів дешевший, який лікує нирки, зміцнює кістки 25 сентября 2024

Лікарі рекомендують обов’язково включати продукт до свого щоденного раціону, адже він не лише смачний, а й корисний для всіх систем організму.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше