Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ

28 сентября 2024

Сапери-водолази дістали з річки Дніпро залишки ворожого безпілотного літального апарату. Він був збитий силами української ППО під час чергового російського удару по Києву.

Про це повідомили в пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України. Фрагменти БПЛА обстежать спеціалісти.

"Водолази-сапери після чергового удару по столиці, оперативно вилучили з річки Дніпро безпечні залишки безпілотного літального апарату. Робота під водою вимагала максимальної точності та обережності, оскільки будь-які залишки боєприпасів можуть нести потенційну загрозу. Операція проводилася у важких умовах, але завдяки професійним діям саперів оперативно було обстежено 0,01 гектара акваторії, і на глибині 12 метрів за 60 метрів від берега знайдено уламки", – йдеться в повідомленні.

Після підйому безпілотника, його фрагменти були доставлені на берег для детального аналізу спеціалістами.


Нагадаємо, в Обухівському районі Києва сапери ДСНС нейтралізували уламки російського безпілотника "Шахед". Ворожий БПЛА виявив місцевий житель на відстані кілометра від берега.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Ірпені Київської області сапери вилучили сучасну мінометну міну "НОНА". Боєприпас просто на вулиці знайшла місцева мешканка.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше