Секс-оргії, стосунки з моделями Playboy та домагання: чим прославився кандидат у президенти США Дональд Трамп

3 июля 2024

Дональд Трамп знову хоче опинитися у кріслі президента США. Днями він зустрівся зі своїм опонентом і нинішнім очільником Білого дому Джо Байденом під час дебатів. У цій розмові було чимало суперечливого, але, як свідчить одне опитування, більшість виборців майже не змінили думку щодо обох кандидатів.

ТаблоID вирішив нагадати про найпалкіші скандали Дональда Трампа, якими він прославився протягом минулих років. Так, й досі тягнеться історія з порнозіркою Стормі Деніелс. Про це та більше – читайте у матеріалі.

Секс-походеньки Трампа

"Вечірка" з повіями у готелі

У січні 2017 року ЗМІ замайоріли заголовками про секс-оргію з повіями та розвагами на кшталт "золотого дощика", яку Трампу влаштовували свого часу в Москві. У копіях звіту, які отримали журналісти, мовиться буцімто Дональд винайняв президентський номер, де зупинявся Барак Обама зі своєю дружиною Мішель, та осквернив ліжко, на якому вони спали. Для цього одіозному політику знадобилися дами легкої поведінки, які виконали перед ним "золотий дощ" (сечоспускання).

Трамп новини створює найкраще з усіх світових політиків

Фото: Getty Images

Роман із Карен МакДугал

Тоді Дональд Трамп назвав це "фальшивою новиною" і "полюванням на відьом". А от вже нічого було сказати, коли у 2018 році колишня модель Playboy Карен МакДугал публічно розповіла про свій роман із політиком. Виявляється, вони крутили стосунки із червня 2006 року – усього через три місяці до того, як Меланія народила Беррона.

Біографія Трампа налічує чимало романів. Це одна з його жінок Карен МакДугал

Фото: Instagram

Карен запевняла у щирості своїх почуттів до Трампа та пригадала смуток, коли той хотів заплатити їй за секс. При цьому вона не виключала того, що може стати четвертою дружиною Дональда. Але не так сталося, як гадалося. МакДугал навіть просила вибачення у Меланії і говорила, що їй "шкода" і вона "не мала так чинити". Але чинила аж до квітня 2007 року.

Стормі Деніелс і Трамп

Якщо ви думаєте, що на цьому все, то ось ще один секс-скандал кандидата у президенти США, який триває й досі. Мовиться про американську порнозірку Стормі Деніелс, справжнє ім’я якої Стефані Кліффорд. У 2018 році вона розповіла, що у липні 2006 року мала інтимні стосунки з Дональдом Трампом і це навіть підтвердив поліграф. Крім цього вона звинуватила свого коханця у брехні, цькуванні та порушенні закону. А згодом написала мемуари, присвячені їхнім справам у ліжку з усіма пікантними деталями про Трампа.

Якщо говорити, то вже все, мабуть, вирішила Стормі та пустилася берега відвертості
Скріншот з відео

Ба більше – перед виборами у 2016 році адвокат Трампа Майкл Коен заплатив Стормі 130 тисяч доларів за мовчання. Тоді усі звинувачення Дональд вперто відкидав. Мовляв, я - не я і хата не моя. Але вже у квітні 2024 року розпочався суд, зокрема, й у цій справі. Політику закинули 34 пункти-звинувачень у шахрайстві з незаконними виплатами, які мали збільшити його шанси на перемогу у виборах. Вже наприкінці травня суд присяжних визнав Трампа винним у цій кримінальній справі за всіма пунктами.

Після політик гучно заявив, що "не проти" можливого вироку у вигляді позбавлення волі або домашнього арешту за звинуваченнями.

Звинувачення у домаганнях

Як бачите, скромність, порядність чи сімейні цінності – це точно не про Дональда Трампа. Бо і висловлюється він на адресу жінок теж свавільно, як і себе поводить. Так, у жовтні 2016 року політику пригадали аудіозапис з його необачними словами про хапання красунь за інтимні місця.

Вік Трампа - 78 років. Й досі тримати язик за зубами він не навчився

Фото: Getty Images

Скільки б не перепрошував Дональд за це, а іміджмейкери не намагалися ліпити з нього джентельмена, обурене суспільство (особливо напередодні виборів) встигло відреагувати мемами.

Але якби то були лише слова. Після розголосу з’явилися і жертви "мацання". Співрозмовниця видання The New York Times пригадувала, що чоловік хапав її за груди та намагався залізти під спідницю, коли та сиділа у сусідньому з ним кріслі у літаку. Інша жертва розповіла, що Трамп поцілував її в губи попри відсутність згоди на це.

Цьомки-бомки Трампа не всім подобаються

Фото: Getty Images

Інше видання Palm Beach Post опублікувало інтерв’ю ще однієї жінки, яка потерпала від домагань політика. Вона стверджувала, що той торкався інтимних частин її тіла після одного з концертів. При цьому поруч стояла тоді ще його наречена Меланія.

Родина під прицілом ЗМІ

Не лише походеньки Дональда Трампа потрапляють у заголовки ЗМІ, але й три його шлюби та дітей не оминає преса. Першою дружиною політика була Івана. У них народилося троє дітей: Дональд Трамп мл., Іванка Трамп та Ерік Трамп. Після 10 років спільного життя їхній шлюб розпався через роман чоловіка з моделлю Марлою Мейплз .

Трамп в молодості не давав спокою родині через свої походеньки

Фото: Instagram

Після Трамп продовжив з нею стосунки. У 1993 році вона народила доньку Тіффані, а за кілька місяців Марла та Дональд побралися. Утім, їхній шлюб протривав усього декілька років, а ще протягом двох тривав судовий шлюборозлучний процес. Тоді ж на арені з’явилася колишня модель Меланія Трамп.

Вони зустрічали протягом двох років, а у 2005-му одружилися. Жінка народила сина Беррона та стала пліч-о-пліч з Трампом на шляху його політичної кар’єри. А також усіх скандалів, які з’являлися, немов гриби після дощу. Звісно, ЗМІ теж не оминали увагою третю дружину Дональда.

Так, у січні 2017 року журналістам здалося, що жінка нещаслива зі своїм чоловіком. З’явився навіть відповідний хештег #FreeMelania (звільніть Меланію). В мережі аналізували міміку та жести подружжя, які (за висновками користувачів) не свідчили про взаємну любов. З’являлися меми на кшталт "бо за гроші щастя не купиш" і так далі.

Але на камеру стосунки були більш, ніж пристрасні

Фото: Getty Images

Діставалося і нащадкам Дональда Трампа. Письменниця Емілі Джейн Фокс для своєї книги про залаштункове життя родини навіть провела справжнє розслідування та дізналася, які прізвиська мали сини політика. Виявилося, що Дональда-молодшого кликали "Дон-Памперс", бо той мав звичку мочитися у ліжко після доброї дози алкоголю. А Еріку дісталося "Choad", що можна приблизно перекласти як "Цюцюрка".

Політичні заяви та скандали Трампа

Не щадили Дональда Трампа і у світі політики, як до президентства, так і під час. У квітні 2018 року видання New York Magazine зобразило політика із величезним свинячим п’ятаком та підняло тему корупції.

Від автопортрета майже не відрізниш

Зараз він не припиняє влипати у чергові скандали через свої дописи, зокрема, у власній соцмережі Truth Social. Трамп виклав відео, де були слова "об'єднаний Рейх" щодо США. Згодом він його видалив через критику Джо Байдена.

А от судовий процес за звинуваченнями у підриві федеральних виборів, який розглядають проти Трампа може затягнутися. Верховний суд США визнав, що колишній президент має певний рівень імунітету від кримінального переслідування у справі про штурм Капітолія 6 січня 2021 року.

Свій рейтинг Трамп створює, зокрема, такими скандалами

Фото: Getty Imges

Тим часом сам Дональд, здається, знову заплутався у своїй політиці. Під час зустрічі з донорами його передвиборчої кампанії заявив, що розбомбив би Москву й Пекін. Це сталося якби Росія вторглася в Україну або Китай окупував Тайвань за його президентства. Важливо, що за його президентського терміну країна-агресорка вже окупувала Крим та частину Донецької та Луганської областей.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тіна Кароль та SHUMEI представили другу спільну роботу 5 июля 2024

Тіна Кароль та SHUMEI представили другу спільну роботу

Популярна блогерка з Бразилії померла в 33 роки після операції зі збільшення сідниць 5 июля 2024

Популярна блогерка з Бразилії померла в 33 роки після операції зі збільшення сідниць. Фото Жінка двічі переносила зупинку серця

Батьки випускниці: королева Летісія в квітковому міді з'явилася на івенті з ошатним королем Феліпе 5 июля 2024

Король Іспанії Феліпе разом із дружиною, королевою Летісією та 17-річною принцесою Софією відвідали урочисту церемонію випуску старшої дочки та спадкоємиці престолу принцеси Леонор із Військової академії у Сарагосі, про що розповідає Daily Mail.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Павел Шульга 5.0
Павел Шульга

Отзывов: 2

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше