Сердючка не виступатиме на ATLAS 2024: в чому причина

27 июня 2024

Шанувальники артистки Вєрки Сердючки, які сподівалися побачити її перформанс на цьогорічному ATLAS, отримали невтішну новину. SERDUCHKA & BAND не братимуть участь у музфестивалі, який відбудеться в липні.

Причину представники зірки пояснили на її офіційній сторінці в Instagram.

"Друзі! На жаль, ми маємо повідомити про відміну виступу VERKA SERDUCHKA & BAND на ATLAS UNITED 2024", - говориться в дописі.

Верки Сердючки (та її мами), на жаль, не буде на цьогорічному ATLAS

Фото з Instagram Сердючки

"Андрій Данилко, відомий високою якістю своїх живих виступів, не встигає підготувати заплановану ексклюзивну програму ATLAS SPECIAL на належному рівні в такий стислий термін та в ускладнених обставинах (відсутність ключових музикантів, блекаути). Ми просимо вибачення перед фанами фестивалю, які очікували на наш виступ. Віримо, що зустрінемось на ATLAS наступного разу!", - повідомили менеджери Сердючки.

Нагадаємо, ATLAS 2024, метою якого є збір щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки сил оборони, відбудеться з 12 по 14 липня на території Blockbuster Mall. В ньому візьмуть участь "Жадан і Собаки", "Бумбокс", "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", Артем Пивоваров, OTOY, Володимир Дантес, "КУРГАН & AGREGAT", "Друга ріка", LATEXFAUNA, MELOVIN та інші відомі колективи та виконавці.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чому жінки гладшають з віком та скільки вони мають важити 29 июня 2024

Формула ідеальної ваги жінки в 40 років, причини зайвих кілограмів.

Театр у Польщі потрапив у скандал через "братні народи" та українку, яка пережила насилля з боку російських окупантів 29 июня 2024

Театр у Польщі потрапив у скандал через "братні народи" та українку, яка пережила насилля з боку російських окупантів. Ексклюзивні деталі Поляки пояснили, чому так сталося

Каменських заявила, що продовжить співати російською 29 июня 2024

Співачка Настя Каменських, яка влітку 2022-го року присягалася, що більше не співатиме російською, перевзулася передумала. 37-річна артистка пояснила свою нову позицію та заявила, що хейтити її через це можуть хіба що боти, а не українці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше