Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу

3 октября 2024

Український письменник Сергій Жадан, який мобілізувався у травні 2024 року, розповів де наразі служить. Поет зазначив, що два місяці проходив військовий вишкіл, згодом ще два провів у батальйоні сил підтримки.

Як поділився Жадан на своїй Facebook-сторінці, перебуваючи у взводі свого товариша Михайла Озерова, він брав участь в облаштовуванні позицій, а також "набив купу гуль на польових дорогах навколо Липців". "Уже два тижні служу штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва", – йдеться у дописі.

Військовий зізнається – роботи наразі багато, але вона цікава та корисна для бригади. "Комунікації всередині підрозділу і назовні, робота з особовим складом, наше чудове Радіо Хартія, яке стрімко набирає обертів, підтримка медичної та патронатної служб, фандрайзинг та багато іншого. Честь бути дотичним до міцної і дружньої Хартійної родини. Честь працювати на Сили оборони. Честь служити українському народові", – продовжив поет. Крім того, додав Жадан, напередодні командир бригади вручив йому Хартійний коїн. 

Нещодавно письменник наробив шум у мережі, а шанувальники зірки заговорили про його возз'єднання зі співачкою Христиною Соловій. Насправді Жадан потролив фанатів, опублікувавши на платформі X жартівливий твіт, де музикант показав фото автомобільного музичного плеєра. На екрані було вказано трек, що на той момент грав. Це була актуалізована народна лемківська пісня "Гамерицький край", яку 6 років тому випустила Христина Соловій. Що насправді мав на увазі поет – читайте у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, чим зараз займається Юрій Каплан із "Валентина Стрикало" та як росіяни "помстилися" йому за правду про війну. Декілька років тому музикант зник з інфопростору.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу 3 октября 2024

Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу Поет мобілізувався в травні 2024 року

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос 3 октября 2024

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос Актору було 84 роки

У Підмосков'ї знайдено тіло "ексміністра" "ЛНР" 3 октября 2024

У його заміському будинку зберігалися мисливські рушниці. На час НП на території знаходився неповнолітній син Завізенова.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше