Сестра Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка живе і розважається в Москві, одним символом відреагувала на масовану атаку по Україні

8 июля 2024

Сестра відомої телеведучої Маші Єфросиніної Ліза Ющенко насмілилася відреагувати на масований обстріл росіян по українських містах, що відбувся у понеділок, 8 липня. Вона за 2,5 роки повномасштабної війни РФ жодного разу не висловлювалася щодо терористичних дій країни, в якій живе і розважається.

Поки українські зірки масово звертаються до іноземної аудиторії через цинічний обстріл дитячої лікарні "Охматдит", де лікуються дітки з усієї країни від смертельних хвороб, росіянка спробувала видавити сльозинку на знак солідарності. Утім, жодного слова вона так і не промовила, а лише опублікувала в InstaStories емоджі.

Ним виявилося червоне розбите серце, що характеризує смуток і розпач. Ліза Ющенко через своє коріння з України не може проігнорувати жахливі наслідки обстрілів, але це не підштовхує її відмовитися від оплати податків в РФ, які згодом конвертуються у нові ракети.

Своє серце вона опублікувала на чорному тлі, але жодного слова до нього не дописала.

Колишня невістка експрезидента України Віктора Ющенка за понад два роки повномасштабної війни Росії жодного разу не висловлювала свою політичну позицію.

Сестра Єфросиніної ще у 2014 році переїхала до Москви з чоловіком-бізнесменом і увесь цей час мовчить про агресію РФ, хоч минулого року на свій день народження заявила, що мріє про настання миру.

Раніше Лізу Ющенко помічали з росіянами на концерті грузина Валерія Меладзе в Монако. Відомо, що артист має неоднозначну політичну позицію, хоч довгий час жив і працював в Україні. Одразу після повномасштабного вторгнення він закликав політиків зупинити війну, сівши за стіл переговорів, але Росію агресором так і не визнав. А вже незабаром виконавець почав виступати на концертах у російських містах.

Раніше OBOZ.UA писав, що Ліза Ющенко відпочиває у дорогих закладах Москви й вкотре наголошує, що вона заможна росіянка. Вона позує перед подружками у сукні Saint Laurent за $3,3 тис. і з сумкою Hermes за понад $30 тис.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Задушив колишню заради її коштовностей та авто: подробиці жорстокого вбивства в Києві 5 октября 2024

Задушив колишню заради її коштовностей та авто: подробиці жорстокого вбивства в Києві. Фото і відео Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі

Лідер СКАЙ Олег Собчук отримав контузію в гримерці: ніколи не думав, що так може бути 5 октября 2024

Лідер СКАЙ Олег Собчук отримав контузію в гримерці: ніколи не думав, що так може бути Артист спантеличив шанувальників

Дженніфер Еністон замилувала появою на телешоу у компанії волохатого улюбленця. Фото 5 октября 2024

Актриса Дженніфер Еністон відома своєю любов’ю до тварин. У зірки самої є кілька собак, одна з яких нещодавно дебютувала в ефірі американського телешоу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше