Що першочергово потрібно робити уряду Гройсмана. П'ять порад від Яресько з-за океану

15 апреля 2016

Україна повинна продовжувати фіскальну політику, економити й жити за наявними коштами, продовжити співпрацю з МВФ та домогтися завершення війни на Донбасі.

Такі поради новому уряду на чолі з Володимиром Гройсманом озвучила вже колишній міністр фінансів Наталія Яресько. Вона саме перебуває у США і закликала Вашингтон і надалі допомагати Україні.

Завдання для нового уряду за версією Наталії Яресько:

1. "Навіть попри те, що наша економіка знову почала зростати, початкова точка дуже низька. І українці лише з часом зможуть відчути переваги".

2. "Наш економічний добробут дуже залежить від безпекової ситуації на Донбасі. Україна віддана ідеї миру. Але це вимагає повної імплементації Мінських угод. І перш за все, з боку агресора".

3. "Глобальне економічне середовище наразі не найкраще. Цього вівторка МВФ оприлюднив доповідь про надзвичайно низькі темпи зростання в економіках, що розвиваються".

4. "Україна має не сходити зі шляху фіскальних обмежень. Ми маємо і надалі скорочувати дефіцит бюджету і жити за коштами".

5. "Новий український уряд мусить невідривно виконувати програму МВФ, повністю її імплементувати, зокрема, привести ціни на газ до ринкових. Це критично важливо. Ризик популізму досі дуже високий. І в цьому небезпека. Лише у разі повної імплементації програми МВФ ми можемо відновити довіру та упевненість не лише наших міжнародних партнерів, а й бізнес-спільноти".

Тим часом новопризначений міністр фінансів Олександр Данилюк обіцяє продовжувати фінансову політику своєї попередниці Наталії Яресько та запевняє, що радикальних змін у цій сфері не буде.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Бужинська показалася без фільтрів та зізналася, на скільки кіло схудла. Фото 26 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська на прохання своїх прихильників показала чесне фото в купальнику.

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше